– Resultatet reflekterer ikke hvor bra vi spilte

Virgil van Dijk har ikke gitt opp håpet om avansement.

2. mai 2019 kl 09.56 Arild Skjæveland

I det som var en ganske jevnspilt kamp mellom to veldig gode lag, gikk til slutt Barcelona seirende ut onsdag kveld. Dessverre ble resultatet hele 3-0, og Liverpool har nå en «umulig» oppgave foran returoppgjøret på Anfield neste tirsdag.

En som ikke har gitt opp, er Virgil van Dijk.

– Vi tror, og vil beholde den troen. Vi vet hvor tøft det kan bli med kvalitetene de har på hele banen, men vi viste til tider at vi kan skape gode sjanser mot dem og gjøre det vanskelig, sier Van Dijk til Evening Standard.

– De har fortsatt den ekstra kvaliteten, men vi vil gjøre alt det vi kan for å gå videre, sier han.

Reflekterer ikke prestasjonen

Van Dijk mener 3-0 ikke forteller hele historien fra Camp Nou.

– Jeg er skuffet, men resultatet reflekterer ikke hvor bra vi spilte, og hvordan kampen var. Vi hadde noen store sjanser, og burde ha scoret ett, mens de kunne ha scoret et fjerde.

– Det er 3-0, og vi har en stor jobb foran oss på Anfield. Vi har vist gjennom sesongen at vi aldri gir opp. Vi må stå sammen, og se hvordan det går. I en semifinale handler alt om resultater, så vi har en stor jobb foran oss. Det eneste vi kan gjøre er å beholde troen, og jobbe hardt for hverandre. Vi må være positive, og det er ingen grunn til panikk.

Returoppgjøret mot Barcelona spilles på tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]