Tenker ikke på Real Madrid

Zinedine Zidane er tilbake i sjefsstolen hos Real Madrid. Dermed blir Sadio Mané på ny linket til den spanske hovedstadsklubben, men Liverpool-stjernen har bare en ting i tankene akkurat nå

29. mai 2019 kl 14.42 Odd Sindre Tonning

Til engelsk presse forteller Mané at han er smigret over interessen Real Madrid har for han, men avviser at han ønsker seg bort fra Liverpool.

– Jeg er fornøyd her

Overgangsrykter er alltid en del av fotballen, så vi må bare leve med det. Men for meg er det viktigste akkurat nå Liverpool, og jeg er fornøyd her.

Med Champions League-finalen rett rundt hjørnet er det ett noe kortere opphold i Madrid Mané har i tankene og fokuserer på denne uken, da finalen skal bli spilt på Atlético Madrids nye hjemmebane.

– Jeg forbereder meg på en av de største kampene for denne klubben, for fansen og spillerne, så la oss fokusere på den først og vinne turneringen, sier Mané.

Det har alltid vært en fornøyelse at slike lag ønsker deg, men ikke glem Liverpool. De slår store lag, poengterer han ovenfor pressen før lørdagens finale.

Ikke glem Liverpool. De slår store lag.Sadio Mané

Motiveres av fjoråret

Dette er andre gang på rad at Liverpool når finalen av Champions League, etter at de i fjor tapte 3-1 i finalen mot Real Madrid. Mané scoret Liverpools eneste mål i den finalen, og mener at laget kommer til å bruke tapet i fjor til å motivere seg selv det lille ekstra før kampen.

Det som skjedde i fjor vil naturligvis hjelpe oss med denne, fordi vi ønsket å vinne, men det skjedde ikke. Det er en del av fotballen, sier han. Han mener også at andreplassen i ligaen kan være med på å hjelpe laget.

– Vi vant ikke ligaen i år, men vi har fortsatt ett trofé å spille for, så vi kommer til å prøve å gjøre alt vi kan for å vinne. Jeg tror vi har lært mye fra dette og nå kan vi bruke vår erfaring denne sesongen til å vinne det vi ønsker.

MÅL:
MÅL:  Mané scoret Liverpools eneste mål i finalen mot Real Madrid i fjor.

Og det er ikke bare motivasjonen som er styrket etter tapet for Real Madrid i fjor. Laget har også blitt en erfaring rikere, noe som kan være gull verdt i jakten på troféet.

– Hver gang du spiller i disse kampene blir det enklere. Vi forventer en veldig vanskelig kamp, fordi Tottenham er det veldig godt lag, men vi er også gode, så det kommer til å bli en spennende kamp.

Oppfriskende pause

Det har blitt snakket en del om den lange pausen fra sesongslutt i England til finalen i Champions League. Mané tror den har gjort godt for Liverpool-spillerne, selv om han gjerne skulle spilt finalen med en gang.

– Pausen har oppfrisket alle sammen. Vi ville elsket å ha fortsatt å spille med en gang ligasesongen var over, men det var ikke tilfellet og vi forstår hvordan det er med fotball og med ulike konkurranser som går for seg på samme tid.

Men vi vet hvordan vi skal takle denne typen situasjoner nå. Vi har hatt et par uker på å forberede oss på kampen og vi er friske og har uthvilte ben.

Han kommer også med en klar melding til supporterne som venter spent på finalen.

– Alle er klare. Jeg håper du er en Liverpool-supporter. Alle er klare til å vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]