Tottenham tar finaleforberedelsene i London

Akademispillerne skal hjelpe Spurs i forberedelsene til finalen.

22. mai 2019 kl 12.52 Arild Skjæveland

Tottenhams akademispillere skulle i utgangspunktet vært på ferie nå, etter en lang sesong - men slik blir det ikke. De blir igjen i London for å hjelpe førstelaget inn mot Champions League-finalen mot Liverpool 1. juni. Det rapporterer Daily Mail.

Manager Mauricio Pochettino har satt spillerne sine på spesialprogram, der enkeltspillere må bruke noen av dagene i styrkerommet. Det at akademispillerne blir igjen, gjør han de alltid har nok spillere tilgjengelig på treningsfeltet.

Liverpool er i Marbella, og gjør forbedelsene sine til finalen i den spanske solen, mens Tottenham har valgt å trene på sitt eget treningsfelt i Enfield. De flyr til Madrid neste onsdag - fire dager før finalen på Wanda Metropolitano.

Håper at Kane kan trene neste uke

Harry Kane er fortsatt ikke tilbake i full trening etter ankelskaden han pådro seg i den førstekvartfinalen mot Manchester City.

England-kapteinen er på vei tilbake, og skal være i rute til å rekke kampen. Han er nå inne i noe som omtales somen kritisk periode av rehabiliteringen, og Spurs håper at han kan være tilbake i full trening tidlig neste uke, dersomdet ikke kommer noe tilbakeslag.

Det vil være 53 dager mellom kvartfinalen der han ble skadet og finalen i Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]