SPENNENDE FREMTID:  Mange klubber er ute etter Harry Wilsons underskrift, men Liverpool vil ikke ta noen avgjørelse før han har fått trene med førstelaget under pre-season.

Kan spille seg inn i Klopps planer

Ettertraktede Harry Wilson får sjansen til å vise seg frem i sommer.

En rekke klubber i Premier League og rundt om i Europa har Wilson på blokka etter den glimrende sesongen på lån i Championship-klubben Derby, men Liverpool har ikke hastverk med å avklare 22-åringens fremtid.

I fjor, rett før utlånet, skrev den walisiske landslagsspilleren under på en ny 5-årskontrakt med klubben, og nå er Jürgen Klopp klar for å gi ham muligheten til å imponere under sommerens oppkjøring.

Klubben har fått flere henvendelser angående Wilsons tilgjengelighet, men Klopp vil se ham på nært hold etter den gode utviklingen hans det siste året, skriver Liverpool Echo.

Stor verdi

Gjennom sesongen på utlån har Liverpool-manageren fått tilbakemeldinger om Wilsons prestasjoner og fremgang av Julian Ward, som jobber på heltid med utlånsspillerne og deres karrierevei.

Ifølge avisen tror de røde at man i dagens marked kan få minst 25 millioner pund for den anvendelige angriperen, men klubben har ikke satt noen konkret prislapp på ham. Tanken er at Wilson er et spennende langtidsprosjekt, og at et nytt utlån kan være aktuelt for å sikre regelmessig spilletid videre.

Liverpool skal i sommer gjennom åtte treningskamper i tillegg til Community Shield-oppgjøret mot Manchester City før ligastarten, og møter Chelsea i UEFA Super Cup i Istanbul fire dager etter Premier League-premieren.

Wilson vil ventelig få flere muligheter i Liverpool-trøya før det altså blir tatt en avgjørelse om hvor han skal spille det neste året.

Selv ønsker spilleren, som har gått gradene og levert på et høyt nivå på Liverpool-akademiet, å bli værende i klubben på lang sikt, påpeker lokalavisen.

Han står med én tellende førstelagskamp så langt – mot Plymouth i FA-cupen i 2017.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.09.2019 kl 22:07

- Borteformen mot topplagene er intet opplagt problem

Jürgen Klopp avviser at Liverpool sliter på fremmed gress mot de andre fra topp seks.

+
20.09.2019 kl 21:14

Harry Wilson scoret da Bournemouth rykket opp på 3. plass i PL

Utlånte Harry Wilson tegnet seg på scoringslisten da Bournemouth vant tidenes første bortekamp mot Southampton.

+
20.09.2019 kl 20:13

Luis Longstaff reddet poeng fem minutter på overtid

Kaptein Curtis Jones ga Liverpool U23 en fortjent ledelse, Leicester snudde, før gjestene ordnet uavgjort.

+
20.09.2019 kl 17:13

Røde fans med støtte til Andy Robertson

Liverpools skotske venstreback ble av enkelte kritisert etter å ha forårsaket straffespark i Napoli.

+