SPENNENDE FREMTID:  Mange klubber er ute etter Harry Wilsons underskrift, men Liverpool vil ikke ta noen avgjørelse før han har fått trene med førstelaget under pre-season.

Kan spille seg inn i Klopps planer

Ettertraktede Harry Wilson får sjansen til å vise seg frem i sommer.

En rekke klubber i Premier League og rundt om i Europa har Wilson på blokka etter den glimrende sesongen på lån i Championship-klubben Derby, men Liverpool har ikke hastverk med å avklare 22-åringens fremtid.

I fjor, rett før utlånet, skrev den walisiske landslagsspilleren under på en ny 5-årskontrakt med klubben, og nå er Jürgen Klopp klar for å gi ham muligheten til å imponere under sommerens oppkjøring.

Klubben har fått flere henvendelser angående Wilsons tilgjengelighet, men Klopp vil se ham på nært hold etter den gode utviklingen hans det siste året, skriver Liverpool Echo.

Stor verdi

Gjennom sesongen på utlån har Liverpool-manageren fått tilbakemeldinger om Wilsons prestasjoner og fremgang av Julian Ward, som jobber på heltid med utlånsspillerne og deres karrierevei.

Ifølge avisen tror de røde at man i dagens marked kan få minst 25 millioner pund for den anvendelige angriperen, men klubben har ikke satt noen konkret prislapp på ham. Tanken er at Wilson er et spennende langtidsprosjekt, og at et nytt utlån kan være aktuelt for å sikre regelmessig spilletid videre.

Liverpool skal i sommer gjennom åtte treningskamper i tillegg til Community Shield-oppgjøret mot Manchester City før ligastarten, og møter Chelsea i UEFA Super Cup i Istanbul fire dager etter Premier League-premieren.

Wilson vil ventelig få flere muligheter i Liverpool-trøya før det altså blir tatt en avgjørelse om hvor han skal spille det neste året.

Selv ønsker spilleren, som har gått gradene og levert på et høyt nivå på Liverpool-akademiet, å bli værende i klubben på lang sikt, påpeker lokalavisen.

Han står med én tellende førstelagskamp så langt – mot Plymouth i FA-cupen i 2017.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+