– Fremtiden ser lys ut siden vi ønsker mer

Ønsket om utvikling i Liverpool-troppen gjør Virgil van Dijk selvsikker med tanke på fremtiden i rødt.

24. jun 2019 kl 09.40 Hans Christian Boge-Fredriksen

I hans første hele sesong med Liverpool var midtstopperen en av de viktigste brikkene for en strålende sesong, som ble rundet av med seier i Champions League-finalen.

Med et ungt lag som kommer til å utvikle seg videre ser nederlenderen optimistisk på det vi har i vente.

– Jeg synes fremtiden ser lys ut, sier van Dijk til Liverpoolfc.com.

– Vi har et fantastisk lag med spillere som ønsker å utvikle seg, som ønsker å gi alt for laget og klubben.

– Alle har vært fantastiske

I Premier League endte Liverpool på andreplass med rekordmange 97 poeng, kun et lite poeng bak Manchester City. Sesongen før var luken på 25 poeng mellom de to lagene...

– Det er så mye kvalitet i laget; noen ganger skjønner man ikke hvor gode spillere vi har – de på benken også som ønsker å spille og være en del av laget. Så vi har en fantastisk fremtid kommende, sier van Dijk.

Van Dijk ble ikke overraskende kåret til Liverpools – og Premier Leagues – beste spiller forrige sesong. Han har høstet enorme mengder med hyllest det siste året, men han glemmer ikke å trekke frem resten av spillerne av den grunn.

– Jeg har vært stabil, og jeg har følt meg bra, selvfølgelig med hjelp fra alle lagkameratene mine. Men alle har vært fantastiske, sier 27-åringen.

– Hvis du ser på laget, Robbo har hatt sin beste sesong noensinne. Trent har vært strålende for en så ung mann – veldig moden. Og alle midtstopperne. Og åpenbart har resten av laget prestert på et enormt høyt nivå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]