BLOD PÅ TANN:  Liverpool vant Europas gjeveste klubbtrofé i Madrid, men er på langt nær mette på pokaler. Nå handler det først og fremst om Premie League, mener klubbeieren.

– Har en veldig god følelse for neste sesong

Liverpools klubbeier har stilt inn siktet mot Premier League-tittelen.

Den kommende sesongen markerer at det er 30 år siden sist Liverpool vant ligaen. Og den nærmest euforiske stemningen i et lite minutt på Anfield i siste serierunde i år, da laget ledet samtidig som Manchester City lå under i Brighton, tydet på at fansen kjente på den etterlengtede gullsmaken.

2.-plassen ble heldigvis fulgt opp med et triumferende klimaks i Champions League noen uker etterpå, men nå er eier John Henry klar på at det handler om å vinne Premier League.

Fokus på ligaen

– For meg er det større å vinne i Europa enn i England, men jeg tror det stemmer at supporterne ønsker det. Jeg vet at vi vil fokusere på å vinne Premier League neste år, sier han til Press Association.

Henry, hvis massive yacht ble observert i Oslo på onsdag, befinner seg i London for å se sin baseballklubb, Boston Red Sox, møte New York Yankees i den første MLB-kampen som spilles i Storbritannia.

Vil se Ox, Lallana og mer Origi

Så langt i sommer har Liverpool kun signert én spiller, det nederlandske forsvarstalentet Sepp van den Berg (17), og Henry lettet ikke på sløret da han ble spurt om transfers.

– Vi må bli «healthy», svarer han.

– Vi må få tilbake AOC (Alex Oxlade-Chamberlain), og vi trenger en skadefri (Adam) Lallana.

Amerikaneren tror også på mer spilletid for Divock Origi, som skal være nær en ny kontrakt med de røde.

– Det er ikke opp til meg, men jeg vil tippe at vi får se mer av Divock neste sesong. Jeg synes han bringer noe spesielt; han kommer med styrke og hurtighet og bidrar med scoringer.

– Veldig fornøyd

– Jeg har en veldig god følelse for neste år, sier 69-åringen.

– Gutta våre ga alt de hadde fra første til siste dag av sesongen. Det er en lang sesong, de spilte opp mot sitt beste og ga så mye.

– Det betød ingenting hvem som var motstander; de løp alle sammen i senk, og jeg følte at de fortjente å komme fra det med et trofé.

– Vi fikk til slutt det aller største, så jeg er veldig fornøyd.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+