FÅR DET IKKE TIL I BARCELONA:  Philippe Coutinho har ikke slått ut i full blomst i Barcelona, og er stadig ryktet bort fra storklubben.

– Liverpool burde ikke sprenge overgangsbudsjettet på å bringe han tilbake

Tidligere Liverpool-spiss John Aldridge er ikke overbevist om at Philippe Coutinho bør få en ny mulighet på Anfield.

– Coutinho forlot med en sur tone da han tvang seg ut av klubben, og selv om han er en strålende spiller, så tror jeg ikke Liverpool burde sprenge overgangsbudsjettet sitt på å bringe han tilbake, sier Aldridge til Irish Independent.

Brasilianeren fikk mange Liverpool-supportere imot seg da han gikk til Barcelona i januar 2018. Mange trodde da at Liverpool skulle slite mer, men som vi alle vet har det blitt to av to Champions League-finaler siden den gang.

– Ingen av oss har glemt at Coutinho forlot Liverpool i en vanskelig posisjon da han hoppet av halvveis inn i sesongen, så vi vil ikke gi han en enkel vei tilbake for å spille for de europeiske mesterne, sier Aldridge.

– Vi stoler alle på Klopp i alle beslutningene han tar, men jeg tror at å hente en kvalitetsspiller som alternativ i angrepet er det riktige å gjøre denne sommeren.

– Burde gå for Zaha

Selv om Coutinho sin fulle debutsesong for katalanerne ikke har gått som ønsket for han er det liten tvil om at 27-åringen besitter fantastiske kvaliteter.

Dersom Liverpool skulle ønske å hente han tilbake måtte de nok betalt dyre summer – ikke like mye som de solgte han for – så da kan det være mer realistisk å gå for et litt billigere alternativ.

– Wilfried Zaha er en jeg mener Klopp burde gå for, sier Aldridge.

MENER KLOPP BURDE HENTE ZAHA:  John Aldridge mener Wilfried Zaha kunne passet godt under Jürgen Klopps ledelse.

– Gjennom at Daniel Sturridge har forlatt klubben og hans store lønn er borte åpner det muligheten for Klopp til å signere en konsistent målscorer som kan by på noe annet hvis en av de tre på topp er skadet eller ute av form.

Jürgen Klopp har vist flere ganger at han er en utmerket manager når det kommer til å utvikle spillere. Derfor tror Aldridge at han kan gjøre det samme med Crystal Palace-angriperen.

– Zaha har gitt Liverpool noen ordentlige problemer de siste par årene og Klopps evne til å snu spillere med stort talent til spillere som jevnlig presterer må gjøre han til den type spiller som kunne trivdes på Anfield, sier den tidligere Liverpool-spissen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.07.2019 kl 08:22

– Jeg kan ikke nekte på at jeg hadde en rimelig god sesong

Virgil van Dijk om sjansen til å vinne Ballon d'Or.

+
21.07.2019 kl 07:06

Ingen grunn til bekymring over Oxlade-Chamberlains fravær

Fire spillere var utelatt fra treningen i Boston.

+
20.07.2019 kl 19:33

Se den åpne treningen i Boston

Liverpool er nå i Boston.

+
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+