FÅR DET IKKE TIL I BARCELONA:  Philippe Coutinho har ikke slått ut i full blomst i Barcelona, og er stadig ryktet bort fra storklubben.

– Liverpool burde ikke sprenge overgangsbudsjettet på å bringe han tilbake

Tidligere Liverpool-spiss John Aldridge er ikke overbevist om at Philippe Coutinho bør få en ny mulighet på Anfield.

– Coutinho forlot med en sur tone da han tvang seg ut av klubben, og selv om han er en strålende spiller, så tror jeg ikke Liverpool burde sprenge overgangsbudsjettet sitt på å bringe han tilbake, sier Aldridge til Irish Independent.

Brasilianeren fikk mange Liverpool-supportere imot seg da han gikk til Barcelona i januar 2018. Mange trodde da at Liverpool skulle slite mer, men som vi alle vet har det blitt to av to Champions League-finaler siden den gang.

– Ingen av oss har glemt at Coutinho forlot Liverpool i en vanskelig posisjon da han hoppet av halvveis inn i sesongen, så vi vil ikke gi han en enkel vei tilbake for å spille for de europeiske mesterne, sier Aldridge.

– Vi stoler alle på Klopp i alle beslutningene han tar, men jeg tror at å hente en kvalitetsspiller som alternativ i angrepet er det riktige å gjøre denne sommeren.

– Burde gå for Zaha

Selv om Coutinho sin fulle debutsesong for katalanerne ikke har gått som ønsket for han er det liten tvil om at 27-åringen besitter fantastiske kvaliteter.

Dersom Liverpool skulle ønske å hente han tilbake måtte de nok betalt dyre summer – ikke like mye som de solgte han for – så da kan det være mer realistisk å gå for et litt billigere alternativ.

– Wilfried Zaha er en jeg mener Klopp burde gå for, sier Aldridge.

MENER KLOPP BURDE HENTE ZAHA:  John Aldridge mener Wilfried Zaha kunne passet godt under Jürgen Klopps ledelse.

– Gjennom at Daniel Sturridge har forlatt klubben og hans store lønn er borte åpner det muligheten for Klopp til å signere en konsistent målscorer som kan by på noe annet hvis en av de tre på topp er skadet eller ute av form.

Jürgen Klopp har vist flere ganger at han er en utmerket manager når det kommer til å utvikle spillere. Derfor tror Aldridge at han kan gjøre det samme med Crystal Palace-angriperen.

– Zaha har gitt Liverpool noen ordentlige problemer de siste par årene og Klopps evne til å snu spillere med stort talent til spillere som jevnlig presterer må gjøre han til den type spiller som kunne trivdes på Anfield, sier den tidligere Liverpool-spissen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.09.2019 kl 22:07

- Borteformen mot topplagene er intet opplagt problem

Jürgen Klopp avviser at Liverpool sliter på fremmed gress mot de andre fra topp seks.

+
20.09.2019 kl 21:14

Harry Wilson scoret da Bournemouth rykket opp på 3. plass i PL

Utlånte Harry Wilson tegnet seg på scoringslisten da Bournemouth vant tidenes første bortekamp mot Southampton.

+
20.09.2019 kl 20:13

Luis Longstaff reddet poeng fem minutter på overtid

Kaptein Curtis Jones ga Liverpool U23 en fortjent ledelse, Leicester snudde, før gjestene ordnet uavgjort.

+
20.09.2019 kl 17:13

Røde fans med støtte til Andy Robertson

Liverpools skotske venstreback ble av enkelte kritisert etter å ha forårsaket straffespark i Napoli.

+