Salahs suser ble årets mål

Liverpool.no sine lesere har stemt.

11. jun 2019 kl 15.27 [email protected]

I forrige uke startet vi en avstemning her på liverpool.no for å stemme frem årets mål i Liverpool.

De nominerte var Roberto Firminos heading mot Manchester City, Mohamed Salah sitt langskudd mot Chelsea, Daniel Sturridge sitt langskudd mot Chelsea, Sadio Mané sitt hælspark mot Watford, Salahs raid mot Southampton, Firminos soloprestasjon mot Arsenal, Mané sitt nedtak og avslutning mot Bayern, headingen hans i samme kamp, Origi sin avslutning på Alexander-Arnolds corner mot Barcelona, og Origi sin finalescoring mot Tottenham.

Salah ble vinneren

Leserne av liverpool.no er glad i langskudd, og har kåret Mohamed Salahs suser mot Chelsea til årets Liverpool-mål.

Like etter at Liverpool hadde tatt ledelsen, klinte Mohamed Salah til med strak vrist. Ballen gikk forbi Chelseas målvakt og bort i hjørnet foran The Kop. En rakett, i 2-0 seieren over Chelsea på Anfield.

Scoringen til Salah fikk 24 prosent av stemmene.

På andreplass kom Daniel Sturridge sitt langskudd mot samme motstander i oppgjøret i høst, da han helt på tampen av kampen banket ballen bort i motsatt kryss og reddet ett poeng. Divock Origis scoring etter Trent Alexander-Arnolds geniale cornertrekk kom på tredjeplass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]