Camachos far:– Sporting Lisboa er en god mulighet

Rafael Camachos far om sønnens framtid.

21. jun 2019 kl 13.44 Arve Vassbotten

Rafael Camacho trener for tiden på Real Sport Clube, der han bygger opp formen til neste sesong. Avisen Record har i den forbindelse snakket med Liverpool-talentets far og agent Euclides om sønnens framtid.

– Sporting Lisboa er en god mulighet. Rafael spilte der i åtte år. Å dra tilbake til en klubb man kjenner godt, vil være som å komme hjem. Han kjenner klubben, folk kjenner ham og det kan være en fordel, sier Euclides.

Det har lenge vært kjent at Camacho ønsker å forlate klubben, og han har nektet å skrive under ny kontrakt.

Han fikk A-lagsdebuten i FA-cupen mot Wolves i januar, der han spilte en god kamp som høyreback, noe han både før og etter har påpekt at ikke er favorittrollen.

«Jeg vet ikke hvem sin idé det var, men jeg vil bevise at de tok feil angående mine fotballkvaliteter. Jeg er ikke en høyreback, jeg er en angriper som scorer mål. Det er i mitt DNA. Jeg er glad for at jeg scoret tre mål og hjalp laget til seier over Leicester», skrev Camacho på Instagram selv.

Flere interesserte

Faren nevner ikke Schalke, som sønnen også er koblet til, men bekrefter at det er andre klubber som også er interessert.

– Vi vet at en annen storklubb også følger situasjonen godt. Som med Sporting, ville det innebære en retur til Portugal, som er noe vi vil ønske velkommen, sier han og etterlater dermed inntrykk av at også en annen portugisisk klubb har vist interesse.

Liverpool skal ha ønsket 10 millioner pund for 19-åringen, men Record skriver at de nok vil senke den prisen med en tilbakekjøpsklausul og en klausul på 20 prosent ved videresalg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]