VIL BORT:  Rafael Camacho har fortalt sportsdirektør Michael Edwards at han ikke vil forlenge kontrakten, ifølge Liverpool Echo.

Vil ikke forlenge kontrakten

Liverpool krever minst 10 millioner pund i sommer.

Det har ligget i kortene en god stund, men nå har Rafa Camacho fortalt klubben at han ikke ønsker å skrive under på ny kontrakt, opplyser James Pearce i Liverpool Echo.

Med ett år igjen av Liverpool-avtalen kommer de røde følgelig til å selge ham i sommer – dersom noen legger minst 10 millioner pund på bordet.

En rekke klubber, deriblant Wolves og Lisboa-klubben Sporting CP, har vist interesse for den anvendelige 19-åringen, men Pearce skriver at Liverpool er forberedt på å beholde ham ut kontraktsperioden hvis ikke priskravet møtes.

Konflikt om posisjonen

Camacho, som imponerte på førstelagstrening under fjorårets sesongoppkjøring og ble med på sommerturen til USA, er ikke med på treningsleiren til Marbella denne uka.

REGELMESSIG PÅ MELWOOD:  Camacho har trent mye med Jürgen Klopps mannskap denne sesongen, men er ikke med til Spania. Her fra ei økt i mars.

Han fikk A-lagsdebuten i FA-cupen mot Wolves i januar, der han spilte en god kamp som høyreback, noe han både før og etter har påpekt at ikke er favorittrollen, og selv om han har trent regelmessig på Melwood, har han ellers spilt for U23-laget denne sesongen.

Portugiseren fikk også Premier League-debuten i januar da han kom innpå i sluttsekundene mot Crystal Palace på Anfield, men også det var som høyreback. Siden har det ikke blitt flere opptredener for førstelaget.

– Vil bevise at de tok feil

OFFENSIV SPILLER:  Selv er Camacho klokkeklar på at han ikke bør spille som høyreback fordi han «er en angriper som scorer mål».

I april la Camacho ut en oppsiktsvekkende Instagram-post som mange oppfattet som direkte kritikk av Jürgen Klopp, etter at han, i en offensiv rolle, scoret hattrick i en U23-kamp.

«Jeg vet ikke hvem sin idé det var, men jeg vil bevise at de tok feil angående mine fotballkvaliteter. Jeg er ikke en høyreback, jeg er en angriper som scorer mål. Det er i mitt DNA. Jeg er glad for at jeg scoret tre mål og hjalp laget til seier over Leicester», skrev Camacho.

Nå er han altså tilgjengelig for salg – men med en prislapp som tilsvarer ca. 110 millioner norske kroner. Så gjenstår det å se om noen vil punge ut for spilleren med aldersbestemte landskamper for Portugal fra U16 til U20.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
27.08.2019 kl 20:58

Tre klubber kvalifiserte seg for Champions League

Det blir ikke norsk motstander for Liverpool i høstens Champions League.

+
27.08.2019 kl 19:28

Mens Liverpool kan forberede seg på Melwood skal Burnley spille ligacup

Burnley tar imot Sunderland på Turf Moor onsdag kveld.

+
27.08.2019 kl 18:33

Byrådslederen er imot klubbens merkevareplaner

Liverpool Football Club ønsker opphavsretten for ordet «Liverpool» i fotballsammenheng.

+
27.08.2019 kl 17:24

God stemning på Melwood da Leighton Clarkson igjen trente med førstelaget

17-åringen er en spiller de har stor tro på i klubben.

+