Startet med seier på hjemmebane

Firmino og Alisson startet åpningskampen i Copa America.

15. jun 2019 kl 07.12 Arild Skjæveland

I natt ble den første kampen i Copa America spilt. Forhåndsfavoritt Brasil har turneringen på hjemmebane, og møtte Bolivia på Estádio do Morumbi i São Paulo.

Både Alisson Becker og Roberto Firmino startet kampen, som ble sendt på Viasport 1.

Holdt nullen

Alisson holdt nullen i det som var hans 36. landskamp. Det var forventet at Brasil skulle dominere, ha ballen mest og skape de største sjansene - og det gjorde de også, men det tok sin tid før de fikk hull på byllen.

Firmino fikk sjansen på topp foran Gabriel Jesus. Neymar er skadet, og mister mesterskapet, så mye av det offensive ansvaret ligger på den tidligere røde Philippe Coutinho.

Det var Coutinho som satte inn det første målet etter 50 minutter fra straffemerket. Tre minutter senere fikk Firmino ballen, kom seg ned til linja og løftet ballen inn foran mål til sin gamle lagkamerat. Coutinho kunne enkelt heade inn sitt andre for dagen.

«Bobby» ble tatt av banen etter 59 minutter. Fem minutter før slutt fastsatte Gremio-spissen Everton sluttresultatet til 3-0. Brasils neste kamp i Copa America er onsdag kl. 02.30.