Fernando Torres:– Derfor er Gerrard den beste jeg har spilt med

Tidligere denne uken offentliggjorde Fernando Torres at han legger fotballskoene på hylla.

23. jun 2019 kl 11.11 Einar Kvande

Fernando Torres har spilt sammen med en rekke klassespillere både i Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea og for Spania. Ifølge ham selv var Steven Gerrard den beste av dem alle.

Torres tilbrakte tre og en halv sesong i Liverpool, og gjorde 81 mål på 142 kamper for Anfield-klubben. Mange av målene kom etter godt samspill med Gerrard, som hadde posisjonen like bak ham i Rafael Benitez sitt lag.

Passet sammen

– Jeg har alltid sagt at Steven Gerrard er den beste spilleren jeg har spilt sammen med, sa Torres under en pressekonferanse fredag.

– Han var den spilleren som jeg fungerte best sammen med. Han passet min spillestil. Mitt eget spill kom opp på et annet nivå når jeg var på banen sammen med ham, forklarer spanjolen.

Jeg ville ha elsket å ha gått tilbake til de dagene - selv bare for ett minutt.Fernando Torres

– Jeg hadde noen utrolige år hvor jeg spilte sammen med Steven, og jeg ville ha elsket å ha gått tilbake til de dagene - selv bare for ett minutt.

Torres sin profesjonelle karriere vil bli avsluttet den 23. august, når hans nåværende lag, Sagan Tosu, møter Vissel Kobe i den japanske toppserien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]