GOD I SKOTTLAND:  Ryan Kent imponerte på lån i Rangers, men nå vil han ikke ha flere utlån.

Vil kjempe om plassen i Liverpool eller selges

Etter 125 kamper på utlån ønsker ikke Ryan Kent flere midlertidige opphold.

22-åringen linkes til en rekke klubber etter å ha blitt stemt frem som årets unge spiller i Skottland av spillerne selv i vår. Men sesongen i Rangers håper han var den siste som utlånsspiller.

Ifølge Goal foretrekker den dribleglade vingen å enten bli være i Liverpool for å kjempe om plassen eller dra til en annen klubb på permanent basis i sommervinduet.

Derfor skal han nå være klar for å avslå et tilbud fra Leeds om lån for kommende sesong.

Har satt en prislapp

Tidligere denne uka meldte Daily Mail at Steven Gerrards Rangers igjen var nær en avtale med Kent og Liverpool om lån, fordi skottene ikke har råd til å kjøpe ham, men situasjonen gjør at det trolig lar vente på seg.

Liverpool vil ifølge Goal kreve 12 millioner pund for Kent, som har kontrakt til 2022.

De siste årene har mannen som gikk gradene på klubbens akademi vært på utlån fem ganger og spilt 125 kamper fordelt på opphold hos Coventry, Barnsley, Freiburg, Bristol City og sist Rangers.

Kan få sjansen i pre-season

Hvis ingen møter priskravet til de røde, tyder ting på at Kent blir på Melwood når pre-season starter 6. juli. Spesielt i fraværet av Mohamed Salah og Sadio Mané, som er opptatt med Afrikamesterskapet og mister en god del av oppkjøringen, kan Kent få muligheter til å vise seg for Jürgen Klopp.

Goal nevner Premier League-klare Aston Villa blant klubbene som vurderer å kjøpe Kent i sommer. Middlesbrough i Championship skal også være interessert i en permanent avtale.

Leeds’ forespørsel handlet i utgangspunktet kun om lån, men situasjonen der kan endre seg dersom noen selges i sommer.

– Lei av å bytte klubber hvert år

Kents ønske om å finne seg en fast klubb er for øvrig noe han selv også har gitt tydelig uttrykk for. På tampen av låneoppholdet i Rangers snakket han om mulighetene i sommer og sa at han var lei av stadige klubbendringer.

– For min del har jeg tidligere nevnt at jeg ønsker å kickstarte karrieren min et sted nå. Jeg er lei av å bytte klubber hvert år; jeg ønsker å bli en spiller et sted hvor jeg kan finne meg til rette.

– Liverpool har vært flinke med meg, men det å dra tilbake dit hvert år og gjøre det bra under sesongoppkjøringen, for så å bli lånt ut igjen ... det er en repetitiv syklus. Det er ting som blir diskutert akkurat nå, og det er noe jeg vil vurdere. Jeg kommer til å vurdere mange ting etter denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+