Ble konfrontert av Van Dijk etter kampen

Sevilla-forsvareren beklager den stygge nedsparkingen.

22. jul 2019 kl 08.58 Marius Rabben

Joris Gnagnon fikk direkte rødt kort for å ha sparket ned Yasser Larouci etter 73 minutter på Fenway Park.

Liverpool-benken reagerte tydelig med en gang, og den 18 år gamle backen ble fraktet av banen på båre etter å ha fått behandling ute på gresset.

Spilleren beklager

Heldigvis skal Larouci ha sluppet unna noen alvorlig skade.

– Jeg vil beklage offentlig overfor klubben, spilleren med familie og supporterne, sier Gnagnon selv i et innlegg på sosiale medier.

– Dette var en ondskapsfull handling som uansett grunn ikke skal skje på en fotballbane. Alle mine bønner er rettet mot spilleren og hans familie.

Van Dijk sa ifra

Ved kampslutt i Boston marsjerte en irritert Virgil van Dijk og flere andre spillere umiddelbart bort til Sevilla-benken og konfronterte 22-åringen, opplyser Liverpool Echo.

– Jeg så det fra sidelinja, og det var ikke bra. Spesielt når det skjer med en unggutt som spiller bra denne sesongen, så er det ikke fint å se sånt.

– Jeg tror dette sier noe om ham, forteller van Dijk oppgitt.

Treningskampen inneholdt også andre situasjoner der det røde kortet kunne, eller burde, blitt brukt – spesielt da Harry Wilson fikk en albue i ansiktet av Éver Banega.

– Man må bare håndtere det, men åpenbart ønsker man ikke noen skader under pre-season. Du ønsker å komme i form, komme tilbake til ditt beste, og man spiller for å vinne, men det viktigste er å komme i form, sier Virgil.

– Forhåpentligvis for Yasser er ikke dette altfor ille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]