– Det ser ut til at Yasser var heldig

Jürgen Klopp ville ikke si hva han mente om Sevilla på pressekonferansen etter kampen. Gnagnon har nå beklaget taklingen.

22. jul 2019 kl 02.47 Arve Vassbotten

– Det er altfor tidlig på sesongen til at jeg skal skape overskrifter ved å si hva jeg tenker.

– Jeg vil fortsatt ha muligheten til å dra på ferie i Spania, sa Jürgen Klopp etter kampen, da han fikk spørsmål om den skrekkelige taklingen på Yasser Larouci i mandagens treningskamp i Boston.

18-åringen ble båret av banen etter at han ble regelrett sparket ned av Joris Gnagnon,men heldigvis ser det ut til at han har unnsluppet en alvorlig skade etter kampen mot Sevilla.

UT PÅ BÅRE:
UT PÅ BÅRE:   Yasser Larouci fikk en trist avslutning på kampen i Boston. Men heldigvis kan det tyde på at han ikke er alvorlig skadet.

Albue i haka og finger i øyet

– Det ser ser ut til at Yasser var heldig, men vi må vente litt og se. Han kunne ikke fortsette kampen, noe som ikke er et godt tegn, men han virket ok i garderoben, sa Klopp.

Etter kampen beklaget Gnagnon taklingen på Twitter.

Klopp hadde også oppdatering om Harry Wilson, som ble tøft behandlet i første omgang.

– Det går også greit med Harry, han fikk en albue i haka og en finger i øyet, sa Klopp.

– Vi tapte 2-1. Jeg hater det. Men det er viktigere kamper i vår historie, men jeg vil ikke gi inntrykk av at vi taper og alt jeg snakker om er harde taklinger. Jeg vet hvor mye vi trenger disse kampene, og hvor vanskelig situasjonen vår er, sa han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]