Larouci ut på båre etter nedsparking

Trist avslutning på treningskampen for unggutten, etter hodeløs takling fra Joris Gnagnon. Og Liverpool slapp inn vinnermålet etter utvisningen.

På en ekstremt het dag i Boston, tok det absolutt ikke fyr på banen, om man ser bort fra noen hodeløse dueller og taklinger fra Sevilla-spillerne.

Til pause var det så ille at en illsint Jürgen Klopp var innom Sevilla-benken på vei ut i garderoben for å sørge for at motstandernes spillerne roet seg ned i treningskampen. Men det hjalp slettes ikke.

Etter 73 minutter skjedde det Klopp fryktet aller mest, en av hans spillere ble sendt av banen med skade.

18 år gamle Yasser Larouci, som har vært så god på venstreback til nå i preseason, måtte bæres ut etter en fryktelig nedsparking av Joris Gnagnon. Han på sin side fikk direkte rødt kort.

Liverpool startet kampen med den 35 år gamle innleide keeperen Andy Lonergan i mål, i tillegg til Alexander-Arnold, Phillips, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Woodburn, Wilson, Origi.

Klopp byttet ut hele laget til pause, slik at Mignolet, Hoever, Gomez, Lovren, Larouci, Fabinho, Milner, Lewis, Jones, Kent, Brewster startet andre omgang. Bobby Duncan kom så inn for Larouci 20 minutter før slutt.

Så mye svar om hvordan Liverpool står 18 dager før seriestart var det ikke så lett å dra ut av dette. Dette ble en kamp som var preget av sløvhet i varmen, og som mot Borussia Dortmund var Liverpool ufokuserte bakover på banen, og relativt tannløse framover, men med noen små glimt.

Sevilla hadde flere gode innlegg inn i feltet til Liverpool, der de hvitkledde fikk stå mye alene. Og etter flere halvfarlige sjanser, satte Nolito inn ledelsen etter 37 minutter.

Liverpool fikk sin utligning like før pause etter corner. Trent Alexander-Arnold la inn i feltet, Nat Phillips headet ballen via et Sevilla bein og til Divock Origi på bakerste stolpe. Han har ikke glemt målscorerinnstinktet fra vårsesongen, og scoret sikkert.

Selv med en mann mer på banen, ble det til slutt Sevilla som tok seieren her. Minuttet før slutt satte de i gang en rask kontring, som endte med at Alejandro Pozo rundet Mignolet og satte inn 2-1.

2-1 Pozo runder Mignolet.

Pozo får ballen i feltet etter en god kontring fra Sevilla, og runder Mignolet før han sender Sevilla opp i 2-1 med 10 mot 11 mann.

37
Sevilla
1-0 Nolito

Jesus Navas legger hardt inn i feltet. Nolito har ingen rundt seg og setter ballen hardt og velplassert i nettet.

44
Målscorer: Divock OrigiOrigi utligner!

Endelig noe å juble for.

Trent Alexander-Arnold med corner til Phillips, som header, ballen går via Campos og til Origi på bakerste stolpe. Og derfra gjør ikke Origi noen feil.

11
Sevilla
Banega rasende etter at Wilson får frispark.

Får gult kort for utbruddet mot dommeren, i situasjonen på midtbanen.

73
Sevilla
Direkte rødt kort for nedsparking av Larouci.

Fryktelig nedsparking av unggutten fra Sevilla. Han fikk bare 16 minutter på banen etter at han kom inn.

35
Sevilla
Carlos får gult.

Høy temperatur blant Sevilla-spillerne her. Diego Carlos får gult i en duell med Ox og blir irritert også han.

36
Virgil van DijkVan Dijk får gult kort.

Så havner van Dijk i dommerens bok etter en felling av de Jong på midtbanen.

2God start for Liverpool.

Ox vinner ballen på midtanen, legger ut til Trent på høyre, som prøver å finne Woodburn som stikker inn på bakerste stolpe. Liverpool får corner, som det ikke blir så mye ut av bortsett fra at Liverpool biter seg fast på Sevillas banehalvdel.

4
Divock OrigiOrigi kjemper seg fri.

Origi viser farten og styrken sin når han holder Sevillas menn bak seg og stormer mot keeper. Skuddet ender med corner. Origi spilt fri av Henderson der.

9
Sevilla
Strålende angrep, men svak avslutning fra Sevilla.

Sevilla setter fart på venstresiden, Banega spiller til Sergio Reguilón, som legger inn foran mål, men avslutningen fra Ocampos er håpløst dårlig. Men igjen fikk han stå relativt alene.

12
Andy LonerganGod redning av 35-åringen.

Like etter en sjelden tunnel på van Dijk, rydder van Dijk opp, Wijnaldum mister ballen og Sevilla får avsluttet. Andy Lonergan redder skuddet fra De Jong.

14
Sevilla
Ocampos skyter utenfor.

Et par gode forsøk for Sevilla nå, som har kommet bedre med i kampen.

22
Sevilla
Stor sjanse for Sevilla.

Trent handset og Sevilla får frispark på hjørnet av 16-meteren. Joan Jordán legger inn, ballen slås ut, og så inn igjen og da header de Jong like utenfor. Men Liverpool forsvarer seg dårlig når det kommer innlegg inn i feltet.

56
Simon MignoletDobbeltredning av Mignolet.

Simon Mignolet får først et skudd fra Munir på seg, som han gir retur på, og holder så forsøket fra Vazquez fra utenfor 16-meteren.

69
Curtis Jones (Rhian Brewster)Bra sjanse for Curtis Jones.

Brewster finner Curtis Jones, som demper elegant og skyter fra kort hold, men det går rett på keeper.

50Milner ofrer seg.

God mulighet for Sevilla med Campos, når han kommer seg forbi Hoever. Milner og Gomez kaster seg ned for å stoppe skuddet. Det ser ut som Milner får litt smerter der, men han rister det av seg.

Før kampen

Liverpool spiller sin andre kamp på preseason i USA mot Sevilla i Boston ved midnatt. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium. I forrige kamp brukte Klopp de som startet i 60 minutter før han byttet, og det blir spennende å se om han tar likt opplegg i dag.

Adam Lallana og Bobby Duncan var ikke med mot Borussia Dortmund, og trente ikke lørdag så de er usikre til kampen.

Liverpools lag mot Sevilla: Lonergan, Alexander-Arnold, Phillips, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Woodburn, Wilson, Origi.
Reserver: Mignolet, Atherton, Fabinho, Lovren, Milner, Gomez, Brewster, Matip, Kent, Lewis, Jones, Hoever, Duncan, Larouci.
Det mest overraskende med laguttaket er kanskje at 35 år gamle Andy Lonergan, som er med på USA-turen på grunn av keepermangelen i klubben også får spille treningskamp. Lonergan ble frigitt av Middlesbrough i vår.
Nathaniel Clyne går glipp av kampen på grunn av en smell han fikk i kampen mot Dortmund. Også Adam Lallana går glipp av kampen på grunn av skade. Bobby Duncan er tilbake.

0Den amerikanske nasjonalsangen synges.

Ikke så veldig mange av Liverpool eller Sevilla-spillerne som synger med på den. YNWA slår nok bedre an.

0Liverpool i sine nye svarte tredjedrakter i dag.
1Sevilla tar avspark.

4

6
Sevilla
Carlos header upresset.

Sevilla med sitt første hjørnespark i kampen. Diego Carlos header over helt upresset.

8
Harry WilsonWilson med frispark i muren.

Wilson går på raid og fells i god Wilson-posisjon utenfor 16-meteren. Det første forsøket går i muren, men frisparket tas på nytt siden Banega går for tidlig ut av muren. Men også forsøk to går i muren.

Ben WoodburnFrekt forsøk.

Liverpool står høyt og Woodburn skyter på direkten når han nærmer seg en forsvarsspiller med ballen og kaprer ballen. Men keeper har bra kontroll.

16Hans for Sevilla på vei igjennom.

Ocampos handser når han forsøker å vende seg forbi Robertson.

20
Sevilla
Håpløst skudd fra Banega.

Prøver et skudd fra langt hold mens han er relativt godt passet på, men skuddet går like langt opp på tribunen som publikum er vant til fra baseball.

22
Sevilla

24
Divock OrigiOrigi med ballkontroll.

Origi viser god ballkontroll på midtbanen, spiller til Robertson, som legger inn i feltet mot Origi igjen, men Sevilla klarerer. Henderson holder presset oppe og er nær å gjenerobre ballen, men det blir ikke noe ut av det.

25
Trent Alexander-ArnoldTrent header unna.

Navas legger inn i feltet, men denne gangen klarer Trent.

26Velfortjent drikkepause for spillerne.
29Da er det i gang igjen.

Dette er visst den varmeste dagen i Boston siden 1991.

31Slapt utpå her nå.

Varmen preger nok kampen, og det har vært ganske rolig en periode.

32
Virgil van Dijk (Nathaniel Phillips)Sløv pasning fra van Dijk.

Van Dijk litt tilbakelent i dag, tydelig at det er treningskamp. Skrekkelig tversoverpasning som snappes opp, men Phillips redder sin makker.

33
Sevilla
Sevilla finner rom mellom stopperne igjen.

Nok en gang får de Jong stå upresset mellom Phillips og van Dijk, men innlegget blir for høyt.

41OX tas gang på gang av Carlos.

Engelskmannen ser ut til å bli litt lei av de taklingene nå. Frispark for Liverpool fra 20 meter, som det ikke blir noe av.

44

45
Harry WilsonAlbue og slag i ansiktet.

To minutter på overtid i første omgang blir Wilson liggende etter en duell med Banega. Først får han en albue og så en hånd i ansiktet.

45Lonergan redder omgangens siste skudd. Dermed står det 1-1 til pause.

Pauserefereat

På den varmeste dagen i Boston siden 1991, åpnet Liverpool ganske friskt mot Sevilla. Allerede etter 2 minutter kunne det fort stått 1-0 da Trent Alexander-Arnold hadde et nydelig innlegg mot Ben Woodburn på bakerste stolpe og like etter var Origi farlig frempå.

Men energien gikk gradvis ut av Liverpool i den første omgangen, og Sevilla kom til flere og flere gode sjanser. Spesielt slet Liverpool med å forsvare seg mot høye innlegg, og midstopperparet Nathan Phillips og Virgil van Dijk, så ikke ut til å funnet ut av hverandre ennå.

Endrikkepause på tre minutter hjalp dessverre ingen ting for Liverpools del, og Sevilla fortsatte med høye innlegg inn i boksen. Etter 37 minutter lyktes de også med å få ballen i mål.

Jesus Navas la hardt inn i feltet. Nolito hadde ingen rundt seg, og setter ballen hardt og velplassert i nettet.

Heldigvis fikk Liverpool sin utligning etter corner etter 44 minutter. Trent Alexander-Arnold la inn i feltet Phillips headet, ballen gikk via et Sevilla bein til Origi på bakerste stolpe og han scorer.

Jürgen Klopp går rasende bort til Sevillas benk ved pause på grunn av alle de stygge situasjonene i treningskampen.

45
Inn: Adam Lewis (Ut: Alex Oxlade-Chamberlain)Lewis inn
45
Inn: Ryan Kent (Ut: Ben Woodburn)Kent inn.
45
Inn: Rhian Brewster (Ut: Divock Origi)Brewster inn.
45
Inn: Curtis Jones (Ut: Harry Wilson)Jones inn.
45Liverpool bytter ut hele laget i pausen.

Sevilla gjør ni bytter.

45Slik ser Liverpools lag ut nå.

Mignolet, Hoever, Gomez, Lovren, Larouci, Fabinho, Milner, Lewis, Jones, Kent, Brewster.

45
Inn: Simon Mignolet (Ut: Andy Lonergan)Mignolet inn.
45
Inn: Ki-Jana Hoever (Ut: Trent Alexander-Arnold)Hoever inn.
45
Inn: Joe Gomez (Ut: Nathaniel Phillips)Gomez inn.
45
Inn: Dejan Lovren (Ut: Virgil van Dijk)Lovren inn.
45
Inn: Yasser Larouci (Ut: Andy Robertson)Larouci inn
45
Inn: Fabinho (Ut: Georginio Wijnaldum)Fabinho inn.
45
Inn: James Milner (Ut: Jordan Henderson)Milner inn.

54
Ryan KentGodt raid fra Kent.

Setter fart mot 16-meteren mellom flere Sevilla-forsvarere, men han stoppes etter hvert.

55
Ki-Jana HoeverHoever med to gode innleggsforsøk.

Hoever forsøker en ball mot Milner først, som veteranen ikke får helt kontroll på, og så en ny langpasning som Sevilla får klarert, men med god tanke bak.

56

58
Simon MignoletMignolet med ny fin inngripen.

Redder unna et innlegg som skrur mot krysset.

60
Dejan Lovren (Ki-Jana Hoever)Lovren med nydelig crosser mot Hoever.

Dessverre klarer ikke unggutten å få kontroll på pasningen fra dypt på egen bane til langt opp på Sevillas banehalvdel.

62Lewis med corner.

Lewis med corner etter et godt angrep for Liverpool. Gomez taper for Kjær i lufta.

66
Dejan LovrenGod klarering av Lovren.

Sevilla med innlegg fra kanten og inn i boksen der de har fylt på med spillere, Lovren klarer kontant.

69

70
Ki-Jana HoeverHoever blir liggende etter hodeduell.

Også Sevilla-spilleren blir liggende.

72
James Milner (Curtis Jones)Milner med skudd fra langt hold.

Curtis Jones får ballen inne i feltet, men tør ikke helt avslutte selv, og legger heller tilbake til Milner som skyter, men ballen går via en forsvarer og inn til keeper. Angrepet starter med nok en dribleserie fra Kent.

73
Sevilla

80
Inn: Bobby Duncan (Ut: Yasser Larouci)Bobby Duncan inn for skadet Larouci.

Trist avslutning på treningskampen for unggutten, etter en hodeløs takling fra Joris Gnagnon, blir han tatt av banen på båre.

81Duncan sparkes ned bakfra.

Ny stygg takling fra Seviilla, men nå på egen banehalvdel.

88
FabinhoFabinho med avslutning.

Brasilianeren spilles fri av Milner inne i feltet, men får verken corner eller mål på skuddet sitt fra skrått hold.

89
Sevilla

90Det er lagt til 5 minutter.
90
Ryan KentFarlig fra Kent.

Ryan Kent setter fart på kanten, og løfter ballen inn i feltet. Keeper får kontroll.

90Sevilla vinner 2-1