SKAL LÆRE:  Ki-Jana Hoever håper han kan lære så mye som mulig gjennom årets sesongoppkjøring.

Håper på spilletid i USA

Ki-Jana Hoever gleder seg til sin første sesongoppkjøring med Liverpool, og forteller om hvordan de erfarne spillerne hjelper han med å bli bedre.

Ki-Jana Hoever kom til Liverpool fra Ajax i august i fjor. I sin første sesong i Liverpool gikk han fra å spille U18-fotball, til U23-laget til Liverpool i Premier League 2. Han fikk også fem kamper i UEFA Youth League, men høydepunktet var nok da han fikk debutere for Liverpools førstelag.

7. januar møtte Liverpool Wolverhampton i FA Cupen, et Liverpool som slet med skader på defensive spillere. Da Dejan Lovren ble skadet etter bare seks minutter fikk den da 16 år gamle nederlenderen beskjed om at han skulle få debuten sin, og han spilte resten av kampen. 

Sin første sesongoppkjøring

Nå, et halvt år senere, har Hoever fått spille til sammen 90 minutter fotball i de to treningskampene Liverpool har spilt, og er nå på plass i USA hvor Liverpool skal spille ytterligere tre kamper. Han forteller om hvordan det er å være med Liverpool på turné.

– Det er en spesiell opplevelse. Jeg tror ikke så mange 17-åringer får oppleve noe sånt. De fleste av vennene mine går fortsatt på college. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får være med, sier han til Liverpoolfc.com

Han forteller videre at han gleder seg til alt med turen, særlig siden dette er hans første sesongoppkjøring med klubben.

– Jeg håper jeg kan lære mye, og få noen minutter med spilletid, da vi spiller mot god motstand de kommende ukene.

Får hjelp fra lagkameratene

Som 17-åring har Hoever fortsatt en lang vei å gå mot toppen av sitt potensiale, som mange venter kommer til å være svært høyt. Han forteller at han prøver å lære så mye han kan, særlig fra sin landsmann Virgil van Dijk.

– Alle hjelper meg, alle gir meg tips til hva jeg kan gjøre bedre og hva jeg kan lære, ettersom jeg fortsatt er ung.

– Jeg kan selvfølgelig snakke nederlandsk med Virgil og Gini (Wijnaldum), så de hjelper meg litt mer, det samme gjelder James Milner. Alle hjelper meg veldig mye. De forteller meg når noe burde endres og jeg lærer fra det, så det er veldig bra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+