SKADET:  Jaros skadet seg på trening på Melwood og vil være ute i flere uker.

Jaros ute i flere uker

Vitezslav Jaros kommer sannsynligvis til å gå glipp av resten av sesongoppkjøringen på grunn av skade.

Klubben bekrefter at den unge målvakten, Vitezslav Jaros kommer til å bli satt på sidelinjen i flere uker etter at han pådro seg en skade på trening på Melwood. 

17-åringen, som debuterte på førstelaget da han ble byttet inn i pausen mot Tranmere Rovers, skal ha pådratt seg en laddbånd-skade i albuen på trening, og vil dermed være ute av spill i flere uker.

Det medisinske apparatet i klubben frykter at skaden kan holde polakken ute gjennom resten av sesongoppkjøringen. Han er med det uaktuell til søndagens møte med Bradford City, og vil sannsynligvis også gå glipp av USA-turnéen og de påfølgende treningskampene etter turnéen. 

Han føyer seg dermed inn i rekken av unge Liverpool-målvakter som er ute med skade. Fra før er mannen som var Liverpools tredjekeeper i Champions League-finalen, Caoimhin Kelleher (20) ute med et brudd i håndleddet, som kommer til å holde han ute av spill i rundt 6 uker.

I tillegg til dette skal Kamil Grabara (20) også slite med sen liten skade etter at han var i aksjon for Polens U21-landslag i sommerens EM. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.08.2019 kl 22:31

Gode kamper av Grabara og Ejaria

Liverpools utlånte keeper Kamil Grabare kom godt fra en vanskelig oppgave i Cardiff.

+
21.08.2019 kl 20:47

- Det er for mye rom bak forsvaret

John Aldridge er en av flere som mener at Liverpool står høyere med sitt lag denne sesongen, og at det skaper problemer defensivt.

+
21.08.2019 kl 15:56

Daniel Sturridge til tyrkisk fotball

Angriperen som scoret 67 mål for Liverpool fortsetter sin karriere hos Trabzonspor.

+
21.08.2019 kl 15:25

Liverpool skal ha avvist mulighet for å låne Ryan Kent

På Anfield fastholdes det at rutinerte spillere som Kent og Lovren kun er aktuelle for salg.

+