SKADET:  Jaros skadet seg på trening på Melwood og vil være ute i flere uker.

Jaros ute i flere uker

Vitezslav Jaros kommer sannsynligvis til å gå glipp av resten av sesongoppkjøringen på grunn av skade.

Klubben bekrefter at den unge målvakten, Vitezslav Jaros kommer til å bli satt på sidelinjen i flere uker etter at han pådro seg en skade på trening på Melwood. 

17-åringen, som debuterte på førstelaget da han ble byttet inn i pausen mot Tranmere Rovers, skal ha pådratt seg en laddbånd-skade i albuen på trening, og vil dermed være ute av spill i flere uker.

Det medisinske apparatet i klubben frykter at skaden kan holde polakken ute gjennom resten av sesongoppkjøringen. Han er med det uaktuell til søndagens møte med Bradford City, og vil sannsynligvis også gå glipp av USA-turnéen og de påfølgende treningskampene etter turnéen. 

Han føyer seg dermed inn i rekken av unge Liverpool-målvakter som er ute med skade. Fra før er mannen som var Liverpools tredjekeeper i Champions League-finalen, Caoimhin Kelleher (20) ute med et brudd i håndleddet, som kommer til å holde han ute av spill i rundt 6 uker.

I tillegg til dette skal Kamil Grabara (20) også slite med sen liten skade etter at han var i aksjon for Polens U21-landslag i sommerens EM. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+