Jaros ute i flere uker

Vitezslav Jaros kommer sannsynligvis til å gå glipp av resten av sesongoppkjøringen på grunn av skade.

14. jul 2019 kl 11.09 Odd Sindre Tonning

Klubben bekrefter at den unge målvakten, Vitezslav Jaros kommer til å bli satt på sidelinjen i flere uker etter at han pådro seg en skade på trening på Melwood.

17-åringen, som debuterte på førstelaget da han ble byttet inn i pausen mot Tranmere Rovers, skal ha pådratt seg en laddbånd-skade i albuen på trening, og vil dermed være ute av spill i flere uker.

Det medisinske apparatet i klubben frykter at skaden kan holde polakken ute gjennom resten av sesongoppkjøringen. Han er med det uaktuell til søndagens møte med Bradford City, og vil sannsynligvis også gå glipp av USA-turnéen og de påfølgende treningskampene etter turnéen.

Han føyer seg dermed inn i rekken av unge Liverpool-målvakter som er ute med skade. Fra før er mannen som var Liverpools tredjekeeper i Champions League-finalen, Caoimhin Kelleher (20) ute med et brudd i håndleddet, som kommer til å holde han ute av spill i rundt 6 uker.

I tillegg til dette skal Kamil Grabara (20) også slite med sen liten skade etter at han var i aksjon for Polens U21-landslag i sommerens EM.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]