Klopp er sulten på mer suksess

Jürgen Klopp nekter for at Liverpool-spillerne er mette etter fjorårets triumf i Champions League, og forteller at han ønsker å oppleve en ny, utrolig seiersparade.

20. jul 2019 kl 00.22 Odd Sindre Tonning

Bildene fra paraden i Liverpools gater etter Champions League triumfen forrige sesong er utrolige, og viser den elleville folkefesten Klopp og hans mannskap stelte i stand da de sikret pokalen i Madrid. Nå ser Klopp tilbake på de utrolige timene på den åpne bussen.

Snakker gjerne om paraden

– Jeg har ingen problem med å snakke om paraden. Det var overveldende, og det var nesten for mye til å forstå det. Det var noe av det beste jeg har opplevd i mitt liv, sier Klopp ifølge Daily Mail.

Han forteller videre at han overrasket over det som møtte han og laget hans rundt hvert hjørne bussen kjørte. Gatene var stappfulle av Liverpool-fans som var ekstatiske over å endelig vinne et stort trofé igjen.

– Alle sa at det vil være noe spesielt dersom man vinner noe med Liverpool, og dette var beviset. Jeg tenkte: «Wow! Det var brilliant!», så kom bussen rundt et hjørne og jeg tenkte: «Hva i alle dager er det?!». Jeg kunne ikke forestille meg støyen fansen lagde.

– Vi hadde øyekontakt med så mange folk, folk i 60- og 70-årene. Der var en fyr, og han slo seg på brystet og ropte: «Jeg elsker dere!». Jeg tenkte: «Stopp! Ro deg ned!» Det er ett av tusen eksempel. Det betydde så mye for oss og det betydde åpenbart så mye for folket. Det var absolutt brilliant. Selv nå våkner man om morgenen og innser at det fortsatt er sant.

PARADEN:
PARADEN:  Paraden i Liverpools gater er uforglemmelig, for Klopp og for mange supportere som har drømt om et slikt øyeblik i lang tid.

Liverpool er fortsatt sultne

Klopp forteller også at han snakket med sin agent under ferien etter finaletapet mot Real Madrid i Kiev. Da ville hans agent vite hvordan Klopp hadde det.

– Jeg svarte: «Jeg har det bra. Jeg er over det. Jeg kunne ikke følt meg bedre dersom troféet var ved siden av meg.» Nå vet jeg at det var en løgn.

Da Liverpool slo Tottenham i Madrid vant de Champions League for første gang siden 2005, mens de fortsatt jakter på sin første ligatittel på 30 år. Klopp sier at laget hans fortsatt er sultne på suksess, til tross for at de sikret seg det han mener er en av de gjeveste titlene i verden forrige sesong.

– Ingen burde bekymre seg for at vi kan bli for selvtilfredse. Det er så mange grunner til at vi fortsatt holder oss sultne. Vi forsøkte så mange ting for å vinne og det fungerte endelig. Champions League er den største cupen i fotball ved siden av VM. Helt enormt. Men nå ønsker vi å vinne det hele tiden.

– Jeg kunne ikke forestilt meg at når vi sang det på ‘begravelses festen’ at «We’ll bring it back to Liverpool!» (Vi skal bringe det tilbake til Liverpool), at det kom til å virke. Vi gjorde det, så la oss prøve igjen neste sesong. Vi ønsker ikke engang tenke på å stoppe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]