SKADEFORFULGT:  Lallana har vært skadeforfulgt de siste sesongene. Nå håper Klopp at han skal blomstre i en ny rolle.

– Lallana trenger litt hell

Adam Lallana spilte i en dypere posisjon på midtbanen mot Bradford. Jürgen Klopp forklarer valget, og om håpet han har om at Lallana holder seg skadefri fremover.

Lallana har vært en skadeforfulgt spiller de siste sesongene. Nå går han inn i en sesongoppkjøring, hvor han foreløpig har klart å holde seg skadefri. Jürgen Klopp håper engelskmannen har mer flaks med seg fremover når det kommer til skader.

– Lallana trenger litt hell, slik vi alle gjør i livet. Vi må komme oss gjennom kampene uten skader. Det ville vært kult. Og så har vi et par ‘nye’ spillere, som jeg liker å si, denne sesongen, sa Klopp etter seieren over Bradford i søndagens treningskamp.

Dypere posisjon

I kampen mot Bradford kunne man se at Lallana inntok en dypere posisjon på banen enn man vanligvis har sett han i. 31-åringen har som oftest figurert som en offensiv midtbanespiller, men nå kan det virke som om Klopp ønsker å bruke han dypt på midtbanen.

– Lallana er den typen spiller som kan spille der og han nyter «Jorginho-rollen». Jeg håper Maurizio Sarri ikke ser på kampene våre, for dersom han gjør det kommer han til å legge inn et bud.

De siste to sesongene har det bare blitt 25 ligakamper for Adam Lallana, på grunn av hans skadeproblemer. Nå jobber han med å komme tilbake i rytmen sin.

– Det handler om å få Adam tilbake til rytmen sin. Vi ønsker å få han inn tidlig og la han gjøre tingene han er naturlig god på: små flater, sentre ballen og så fra tid til annen tilby løpene fra dypet sammen med Milner dersom det er mulig, forteller Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+