SER FREMOVER:  Grujic ser fremover, og håper at en god sesong i Hertha Berlin kan hjelpe han på veien mot førstelaget til Liverpool.

Sikter seg inn mot førstelaget

Marko Grujic håper at en problemfri sesong hos Hertha Berlin kan gjøre at han spiller seg inn i førsteelleveren til Liverpool.

Grujic ble Jürgen Klopps første signering etter at tyskeren ble Liverpool-manager i 2015. Siden den gang har serberen bare fått åtte førstelagskamper for Liverpool, og blitt lånt ut til Cardiff og Hertha Berlin.

Snakket med Klopp

Til tross for skadeproblemer i sin første sesong i Hertha, så gjorde Grujic seg så godt bemerket at han fikk seg en ny låneavtale i Bundesliga-klubben. Nå håper han at en god sesong i Tyskland kan hjelpe han i jakten på flere kamper for Liverpool.

– Jeg var i Liverpool i noen dager etter forrige sesong og gjennomførte noen medisinske tester. Vi (Klopp og jeg) satt sammen og snakket om mine planer. Min kontrakt med Liverpool går ut i 2023. Vi så det på samme måte begge to: Jeg klarte bare å gjøre det meste ut av 50 prosent av sjansene mine i Berlin, ettersom noen mindre skader satte meg tilbake, sier Grujik ifølge Liverpool Echo.

– Det er en annen grunn til at jeg ikke ønsket å dra. Jeg har noe uoppgjort i Hertha.

Vil bli en ekte Liverpoolspiller

Grujic spilte 22 kamper i Bundesligaen for Hertha forrige sesong, hvor han scoret 5 mål og hadde en målgivende pasning. Nå returnerer han til klubben for et nytt utlån, og slipper å bli kjent med en ny liga og nye lagkamerater.

– Klopp mente også at det er bedre for min utvikling å bli i Bundesligaen i ett år til

Grujic mener at han hører hjemme på det øverste nivået, og håper at en god sesong i Hertha kan gi han det han trenger for å kjempe om en plass i Liverpool neste sesong.

– Jeg har alltid ment at jeg hører hjemme i en så stor klubb, og det er der jeg ønsker å være. Dersom jeg spiller 34 veldig gode kamper for Hertha, så er sjansene gode for at jeg blir en ekte Liverpool-spiller neste sesong.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+