HAR IMPONERT:  Paul Glatzel skal ha vært best på de fysiske testene på akademiet etter sommerferien, men ble skadet i den uoffisielle førstelagsdebuten torsdag.

Frykter langvarig opphold

Klubben venter på svar om skadeomfanget til Paul Glatzel.

Det er fortsatt uvisst hvor langvarig den unge spissens kneskade er, men Jürgen Klopp bekrefter at den er «alvorlig».

Glatzel, som kom inn til 2. omgang i treningskampen mot Tranmere torsdag, ble liggende etter å ha tråkket forkjært, og måtte forlate banen med et omtrent et kvarter igjen.  

Støttende Klopp

– Dessverre ble Paul Glatzel alvorlig skadet, noe som er synd. Han er en herlig gutt, en herlig spiller. Det er utrolig, forteller manageren til klubbens nettside.

Nå venter klubbene på skann-resultatene som vil bekrefte omfanget, opplyser Neil Jones i Goal. 18-åringen mister i hvert fall resten av sesongoppkjøringa.

Og frykten er at han må belage seg på en lang periode ute. Men manageren sier han har fått et svært godt inntrykk av unggutten.

– Uka vi fikk se ham (på Melwood) har allerede hjulpet, fortsetter Klopp.

– Så når han kommer tilbake, er han en av mine gutter, for jeg likte virkelig det jeg så.

– Toppet de fysiske testene

Møtet med Tranmere var Glatzels første opptreden for de rødes førstelag. 2001-modellen er født og oppvokst i Liverpool, men med tyske foreldre kan han også prate flytende tysk, og han har aldersbestemte landskamper for både England og Tyskland.

Ifølge Goals kilder viste angriperen svært imponerende form på trening etter sommerferien, og han skal ha åpnet pre-season med å være best i de fysiske testene på akademiet i Kirkby.

Sammen med blant andre spisskollega Bobby Duncan, Yasser Larouci og Viteszlav Jaros var Glatzel i talentgruppa som fikk trene med førstelaget i forrige uke, og alle fikk spilletid mot Tranmere.

Planen var også at målmaskinen skulle få sjanser på USA-turen hvor det venter kamper mot Borussia Dortmund, Sevilla og Sporting CP, men nå tyder det meste på at sommeren fortsetter med rehabilitering.

Erfaring med skadeopphold

Tidligere sesonger har Glatzel også vært uheldig med en hamstringskade og et langvarig benbrudd.

– Det var tøft. Men mentalt har det hjulpet mye å vite at man kan overkomme slike ting, sa spilleren selv i april, ifølge Goal.

– Jeg har kommet ganske bra gjennom det, og jeg tror det har formet meg til den spilleren jeg er nå.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+