EN NY SJANSE:  Harry Wilson har tatt fatt på en ny preseason med Liverpool.

– Nå er det opp til meg å imponere manageren

Harry Wilson er tilbake på Melwood etter å ha tapt playoff-finalen med Derby.

Wilson mener han er en bedre spiller nå enn da han startet preseason-treningen med Liverpool for ett år siden. Vingen gjorde 18 mål på 49 kamper for Derby forrige sesong, og hjalp dem til play-off finalen på Wembley.

– Jeg føler jeg har fått masse erfaring under en fantastisk manager i Frank Lampard, som ga meg sjansen til å spille fast på laget i uke etter uke. Jeg fikk beskjed om å utfolde meg uten å frykte noe. Jeg spilte med selvtillit hele sesongen, sier Wilson til Liverpoolfc.com om oppholdet i Derby County.

– Det er var flott å ende på playoff-plass, og spille to gode kamper mot Leeds som tok oss til playoff-finalen. Vi klarte det ikke helt i finalen, noe som hadde vært hyggelig, men totalt sett var det en god sesong. Jeg elsket tiden min i Derby, som er en fantastisk klubb, legger han til.

FYSISKE TESTER:  Harry Wilson får testet spensten på Melwood.

Fant riktig klubb

Wilson avslører at det var flere klubber som ønsket å låne ham i fjor sommer, men det var han selv som tok valget om Derby sammen med agenten sin og Liverpool-ledelsen. 

– Vi følte vi fant riktig klubb i Derby. Jeg spilte mange kamper, og det var en veldig god sesong både for meg personlig og for laget. Så jeg er veldig godt fornøyd med hvordan det gikk. Jeg er skuffet over at vi ikke klarte å vinne playoff-finalen og rykke opp i Premier League, noe som ville ha vært en bonus, men slik gikk det dessverre ikke.

Produktive dager

Nå er Wilson igang med en ny preseason i Liverpool, og den hurtige angriperen med den gode skuddfoten håper å overbevise Jürgen Klopp om at han er en mann å satse på.

– Nå er jeg tilbake her, og det er opp til meg selv å imponere manageren og spille meg inn på laget. Jeg er opprømt over å være tilbake og møte guttene igjen. Det var godt å møte mangeren og spillere som jeg ikke har sett på en stund, og slå av en prat med dem, for å høre hva de har gjort på i sommer. Nå skal jeg jobbe sammen med dem, og det har vært et par produktive dager så langt.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+