Nå starter pre-season

16 spillere vil møte på Melwood i dag.

6. jul 2019 kl 08.38 Arild Skjæveland

Liverpool starter pre-season senere enn flesteparten av de andre Premier League-klubbene denne sesongen. Grunnen til det er at sesongen varte i nesten tre uker lenger enn konkurrentene, da de helrøde gikk hele veien og vant Champions League-finalen i Madrid.

I dag vil Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Joël Matip, Adam Lallana, Joe Gomez, Rhian Brewster, Nathaniel Clyne, Ryan Kent, Ki Jana-Hoever, Curtis Jones, Nathaniel Phillips, Harry Wilson, Ben Woodburn, Sepp van den Berg, Anderson Arroyo være tilbake på Melwood.

Der skal de gjennomgå en rekke fysiske tester, blant annet løping, spenst og diverse motoriske øvelser.

Kamp allerede om fem dager

Den første skikkelige treningsøkten er først på søndag.

Allerede om fem dager skal laget spille sin første oppkjøringskamp. Det er mot Tranmere Rovers på Prenton Park. Tranmere har har rykket opp to år på rad, og skal spille i League One neste sesong.

Spillerne som spilte landskamper i juni kommer ikke til å komme tilbake før laget er i USA senere denne måneden. Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino og Alisson Becker er fortsatt med sine landslag i Afrikamesterskapet og Copa America, og kommer til å slutte seg til resten av troppen sent.

Vi regner med at det kommer bilder av spillerne som returnerer til Melwood i løpet av dagen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]