VELLYKKET:  Operasjonen til Paul Glatzel skal ha vært vellykket, etter skaden han pådro seg under kampen mot Tranmere Rovers.

Vellykket operasjon for Glatzel

Paul Glatzel sin operasjon i kneet, etter skaden han pådro seg mot Tranmere Rovers skal ha vært vellykket, og han skal nå gå gjennom rehabilitering på Melwood.

Paul Glatzel satte sitt preg på sesongens første treningskamp da han mellom annet satte opp Bobby Duncan til Liverpools sjette scoring mot Tranmere Rovers. Men bare minutter senere måtte han forlate banen med det som skulle vise seg å være en leddbåndskade i kneet. 

Skaden oppstod etter at han tilsynelatende tråkket feil mens han presset Tranmere sin målvakt.

Nå har Liverpool FC bekreftet at unggutten har operert kneet sitt, og at denne operasjonen skal ha vært vellykket. Nå kommer han til å begynne med rehabiliteringsperioden sin. Denne kommer til å skje på Melwood, etter beskjed fra Jürgen Klopp selv.

Det samme gjorde han da Rhian Brewster skadet seg for halvannet år siden, og det viser litt av troen Klopp har til unggutten.

– Paul har styrken til å overkomme tilbakeslaget

Neil Critchley, Liverpool U23 sin manager, har selv troen på at Glatzel skal komme sterkt tilbake etter skaden.

– Paul kommer til å få all støtten han trenger fra oss som akademi og fra det medisinske apparatet på Melwood gjennom det som kommer til å bli en tøff rehabiliteringsperiode, sier Critchley.

– Heldigvis vet vi at Paul har styrken til å overkomme dette tilbakeslaget og vi ser frem til å få sett hans talent tilbake på banen.

Glatzel scoret 28 mål for Liverpools U18-lag forrige sesong, og bar kapteinsbindet da Liverpool slo Manchester City i FA Youth Cup i april. Det var i tillegg han som scoret på den avgjørende straffen i den kampen.

AVGJØRENDE:  Glatzel scorer her på den avgjørende straffen mot Manchester City i FA Youth Cup forrige sesong.

Har erfaring med skadeopphold

Dette er ikke første gangen Glatzel pådrar seg en alvorlig skade. For et par år siden pådro han seg et dobbelt brudd i leggen, og han har også blitt satt ut på grunn av en hamstringskade tidligere, men han kom seg tilbake fra det. Spisskollega Bobby Duncan tror han kommer til å klare det på nytt.

– For et par år siden pådro han seg dobbelt brudd i leggen, og han kjempet seg tilbake, så jeg har ikke et snev av tvil om at han klarer det samme igjen.

Glatzel snakket selv om sin skadehistorikk med Goal.com i april, hvor han fortalte hvordan det har formet ham til spilleren han er i dag.

– Det var tøft. Men mentalt har det hjulpet mye å vite at man kan overkomme slike ting. Jeg har kommet ganske bra gjennom det, og jeg tror det har formet meg til den spilleren jeg er nå, sa han i april.

Klubben sier ikke noe om hvor lenge det er forventet at Glatzel kommer til å være ute med leddbåndskaden, men tiden han kommer til å bruke på rehabilitering vil bli brukt på førstelagets fasiliteter på Melwood.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+