U18-laget valset over Bury

De røde juniorene vant 5–0 på akademiet.

13. jul 2019 kl 17.53 Marius Rabben

Liverpool U18 vartet opp med en god opptreden i treningskampen mot Bury lørdag formiddag.

Layton Stewart (2), Jake Cain, Leighton Clarkson og James Balagizi scoret målene.

Ut på båre

Et skår i gleden kom imidlertid tidlig i oppgjøret da høyreback Jack Walls ble båret av banen med noe som tilsynelatende er en kjeve-skade, opplyser klubben.

Walls kastet seg modig inn i en duell og forhindret en Bury-scoring etter en hurtig frisparkvariant, og backen fikk behandling en periode på banen før han ble hjulpet av.

Fire mål før pause

Etter et lengre opphold i spillet kom Liverpool raskt i gang og scoret fire ganger i løpet av 25 minutter.

Balagizi åpnet målshowet med en avslutning over keeper, før Stewart doblet etter godt forarbeid og innlegg av Cain.

Det tredje kom ved Clarkson, som avsluttet et glimrende angrep, og Cain la selv på til 4–0 med en flott avslutning før pause.

– Veldig bra prestasjon

I 2. omgang fastsatte Stewart sluttresultatet fra kloss hold.

– Det var en veldig bra prestasjon av gutta, og vi scoret noen flotte mål, sier trener Barry Lewtas.

– Vi spilte veldig bra angrepsfotball og kunne ha scoret noen flere mål.