U23 spilte uavgjort mot League One-motstand

Det endte målløst i oppgjøret mot Coventry Citys førstelag onsdag kveld.

25. jul 2019 kl 14.33 Marius Rabben

Kampen, som ble spilt på hjemmebanen til Rugby Town, inneholdt få nevneverdige sjanser og ingen scoringer.

Liverpools unggutter er dermed ubeseiret på sine fem treningskamper hittil i sommer.

Misset alene med keeper

– Dette var en jevn kamp, oppsummerer trener Neil Critchley til klubbens nettside.

– Jeg vil nok si at de hadde litt mer rom og var en større trussel enn oss i 1. omgang, men uten å skape for mange ordentlige sjanser. Jeg synes vi forsvarte oss veldig bra som lag gjennom hele kampen.

– De traff stolpen i 2. omgang, men vi hadde også en veldig stor én-mot-én-mulighet. Det var de to største sjansene i kamper.

Det var Liam Millar som kom alene med keeper like før timen spilt, men altså uten uttelling.

KOM ALENE MED KEEPER:
KOM ALENE MED KEEPER:  Liam Millar fikk Liverpools største sjanse i oppgjøret mot Coventrys førstelag.

– Så jeg er totalt sett fornøyd med hvordan vi presterte i kveld mot et League One-lag. Jeg tror de andre kommer til å gjøre det bra i ligaen denne sesongen.

– En veldig, veldig fin test for oss

Ekstra spesielt var det fordi Coventry brukte A-laget sitt. Betydningen av kamperfaring mot voksne er essensiell, mener Critchley.

– Det betyr alt. Fysisk sett møter man spillere som er større, raskere og sterkere, så hvis avgjørelsene dine og måten spillet leses på ikke er helt riktig, vil de være først på ballen.

– På den tekniske biten gir man fra seg ballen til skikkelig gode spillere når den først mistes, slik at det er mer press på at de må prestere når de har den. Dette var en veldig, veldig fin test for oss, og gjennom 90 minutter var det mange spillere som fikk godkjent.

Kneskade for Sharif

Mot slutten måtte for øvrig Abdi Sharif, som ble byttet inn i 2. omgang, ut med en kneskade etter en takling.

– Han er på krykker, da vi alltid bruker alltid føre-var-prinsippet. Han kjente noe i kneet og kunne ikke fortsette, forklarer Liverpools trener.

– Vi kommer naturlig nok ikke til å få vite så mye mer det neste døgnet, så dette er definitivt det negative fra kampen, dessverre.

Liverpool U23s lag mot Coventry (0–0): George (Winterbottom 46), N. Williams, Johnston, Boyes (Clayton 62), Gallacher, Chirivella, Kane, Dixon-Bonner (Sharif 62), Christie-Davies (Ritaccio 80), Millar, Bearne (Longstaff, 75).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]