NY LANGTIDSSKADE:  Jürgen Klopp må klare seg uten Nathaniel Clyne resten av kalenderåret, men han sier det ikke vil påvirke transfervinduet.

Endrer ikke transfer-planene etter korsbåndskaden

Manageren fikk spørsmål om situasjonen med Nathaniel Clyne.

Spekulasjonene om høyrebackens fremtid virret igjennom våren, og mange forventet at 28-åringen skulle selges i sommer. Men Clyne er fortsatt Liverpool-spiller, og han har hatt en god pre-season – frem til korsbåndskaden mot Borussia Dortmund.

Nå må backen opereres og belage seg på rundt et halvt år med opptrening.

– Ingen innflytelse på transfers

Etter nattens 2–2-kamp mot Sporting CP i New York ble Jürgen Klopp spurt om skaden vil bety noe for de to siste ukene av overgangsvinduet.

– Nei, denne skaden kommer ikke til å ha noen innflytelse på våre transfers.

– Det er bare så synd at dette skjedde. Det var en helt normal situasjon; vi har sett reprisene, og Clyney selv trodde det bare var en smell, ingenting annet. Slik føltes det i utgangspunktet.

Den «beste» korsbåndskaden

– Av alle skader er en korsbåndskade alltid den du ikke ønsker, men hvis du først får det, er den typen han har den beste, for å være ærlig. Den er isolert; det er kun ACL. Det er ikke 100 prosent avrivning, men det trengs fortsatt en operasjon. Det vil ta tid, sier Klopp.

Forhåpentligvis kommer høyrebacken, som tilbrakte siste del av forrige sesong på utlån i Bournemouth, og som hadde en rekke interessenter foran sommervinduet, tilbake rundt nyttår.

– Så jeg tror ikke det vil ha en stor innflytelse på Clyneys karriere. Men selvfølgelig er ikke dette et fint øyeblikk for en spiller, og for vår del er det heller ikke bra.

– Du kan forberede deg så mye du ønsker. Det vil alltid være noen problemer du ikke kan forberede deg på, og dette er et av dem.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+