STÅR:  Adrian kommer til å stå i mål for Liverpool de neste ukene.

– Adrian har nok rutine og kvalitet

Virgil van Dijk vil ha en ny målvakt bak seg de neste ukene.

Det er fortsatt uklart hvor lenge Alisson Becker kommer til å være ute med leggskaden sin, men det skal være snakk om uker heller enn måneder.

Da Adrian signerte for klubben forrige mandag var nok tanken at han skulle trene seg tilbake i form, før en mulig debut i ligacupen i september. Slik ble det ikke. Fire dager etter at han signerte måtte han komme inn før pause og stå mot Norwich. I kveld skal han spille i Supercup-finalen mot Chelsea.

– Adrian er med oss for den andre uken nå, og vi har jobbet dag inn og dag ut. For ham er det bra at han spiller med en gang. Det er ikke situasjonen du håper å være i når Alisson er skadet og du må spille, men han har nok erfaring til å gå ut der og vise kvalitetene sine - for han har plenty med kvalitet, sier Virgil van Dijk til Liverpoolfc.com

– Han har spilt i Premier League i så mange år, og vi har allerede sett på trening hvor god han kan være. Han trenger vår støtte - og vi gjør alt sammen. Vi forsvarer sammen. Vi trenger ham der, og han trenger oss. Han kommer definitivt til å gjøre jobben, sier forsvarssjefen.

Nytt møte med Chelsea

Van Dijk forteller at laget er klare for det som venter onsdag kveld.

– Jeg tror det kan slå ut begge veier at de kjenner oss, og vi kjenner dem. Det viktigste er at det bare er én kamp - én finale, og da kan alt skje.

– Vi vet at vi bare er i starten av sesongen, og alle er på vei tilbake etter ferie, men alle bør være klare. Vi er klare. Vi ser frem til det, og ønsker å vinne det troféet - så vi vil gjøre alt det vi kan, og forhåpentligvis får vi holde den pokalen.

KLAR:  Virgil van Dijk forteller at både han og medspillerne er klare for det som venter onsdag kveld.

Kveldens dommer

I kveld er det franske Stéphane Frappart som er dommer. Det er historisk når det for første gang er en kvinnelig hoveddommer i en så stor kamp i regi av UEFA.

Van Dijk mener at kjønn ikke har noen betydning så lenge dommeren er god nok.

– Jeg mener kjønn er irrelevant så lenge kvaliteten er der, og den er der. Ellers ville hun ikke blitt satt opp for denne kampen, sier nederlenderen.

– Det betyr ikke noe. Dersom du ser på CV-en hennes så har hun gjort så mange gode kamper, så de har tatt den riktige avgjørelsen. Kjønn har ingen betydning, sier han.

Dersom det er uavgjort etter 90 minutter i kveldens kamp, går den til ekstraomganger. Ikke direkte til straffekonkurranse slik som i Community Shield.

Liverpool - Chelsea spilles kl. 21.00, og sendes på Viasat 4.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+