To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

Det var et sterkt Liverpool-mannskap Neil Critchley sendte på banen mot Chelsea, med Caoimhin Kelleher og Sepp van den Berg tilbake fra skader.

Det samme kan sies om laget fra London, som hadde rutinerte Antonio Rüdiger og nevnte Batshuayi i startoppstillingen.

Grusom sesongstart

Etter 4-0-tap mot Tottenham i sesongåpningen forrige uke, fortsatte den grusomme sesongstarten for Liverpools unggutter.

Etter to serierunder har det blitt null mål, syv baklengs, og en soleklar siste plass i Premier League 2.

Crithleys gutter startet oppgjøret mot Chelsea best, og hadde mye ball innledningsvis, men etter hvert tok de mørkeblå mer og mer over initiativet i kampen.

Kelleher hadde flere gode redninger, før Batshuayi til slutt klarte å overliste Liverpool-keeperen rett før pause.

Batshuayi-dobbel

Noen få minutter etter pause var den belgiske spissen der igjen, og doblet ledelsen for hjemmelaget.

Chelsea burde også økt til 3-0, men Kelleher stoppet det som ville blitt et hat-trick for Batshuayi.

Da timen var passert foretok Critchley et trippelbytte i håp om å komme tilbake i kampen. I stedet økte Fausitino Anjoran til 3-0, etter assist av kampens store spiller; Michy Batshuayi.

Det ble også sluttresultatet, og Liverpool U23 er nok meget interessert i å snu den vonde sesongstarten når de gjester Southampton neste mandag.

Liverpool U23: Kelleher, Hoever (Williams 63), van den Berg, Boyes, Larouci (Gallacher 63), Elliott, Kane, Dixon-Bonner, Jones, Lewis, Brewster (Duncan 63)