GOD FREMGANG:  Jürgen Klopp sier at Alisson vil få tiden han trenger, og at det er ikke er satt noen dato, men at han tror det vil gå «raskt» herfra.

– Herfra vil det gå raskt

Alissons prognose virker betraktelig bedre enn fryktet.

Klubben gikk ikke ut med noen forventet returdato for Alisson Becker etter leggskaden han fikk i Premier League-åpningen, men lokale journalister fikk vite at antakelsen var et skadeopphold på fire til åtte uker.

I dag er det nøyaktig to uker siden Norwich-kampen. Alisson har kastet krykkene, går normalt igjen og trener stadig bedre, avslører Jürgen Klopp.

Ikke med i helga

Selv om manageren hevder at han selv «ikke har spurt» det medisinske teamet om når de forventer å se Brasil-keeperen tilbake, tyder ting på at comebacket nærmer seg med stormskritt.

Men 26-åringen er ikke aktuell mot Arsenal denne helga, fastslår Klopp.

– Ikke så nærme. Ingen har fortalt meg at jeg skal ta ham med i vurderingen til morgendagen.

– Jeg hadde lunsj med ham i dag, så han kan i det minste spise! Han ser veldig bra ut, er i god form, i godt humør, men dette vil ta tid, uten at jeg vet nøyaktig hvor lenge.

– Gir ham tiden han trenger

Møtet med Arsenal er det nest siste før sesongens første landslagspause. Neste helg, også da lørdag kl. 18.30, venter en bortekamp mot Burnley. Første kamp etter oppholdet er mot Newcastle hjemme 14. september.

– Det er ingen dato i hodet mitt, og ingen har fortalt meg noen dato. Det har vi ikke spurt om; vi ønsker bare å gi ham den tiden han trenger. Men det ser bra ut, sier Klopp.

– I begynnelsen gikk han på krykker, noe som er normalt med den skaden han pådro seg. De bruker han ikke lenger, så han går normalt, og han kan trene helt annerledes nå enn for ei uke siden.

– Jeg tror at det vil gå raskt herfra, men hvor raskt vet jeg ikke.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+