GOD FREMGANG:  Jürgen Klopp sier at Alisson vil få tiden han trenger, og at det er ikke er satt noen dato, men at han tror det vil gå «raskt» herfra.

– Herfra vil det gå raskt

Alissons prognose virker betraktelig bedre enn fryktet.

Klubben gikk ikke ut med noen forventet returdato for Alisson Becker etter leggskaden han fikk i Premier League-åpningen, men lokale journalister fikk vite at antakelsen var et skadeopphold på fire til åtte uker.

I dag er det nøyaktig to uker siden Norwich-kampen. Alisson har kastet krykkene, går normalt igjen og trener stadig bedre, avslører Jürgen Klopp.

Ikke med i helga

Selv om manageren hevder at han selv «ikke har spurt» det medisinske teamet om når de forventer å se Brasil-keeperen tilbake, tyder ting på at comebacket nærmer seg med stormskritt.

Men 26-åringen er ikke aktuell mot Arsenal denne helga, fastslår Klopp.

– Ikke så nærme. Ingen har fortalt meg at jeg skal ta ham med i vurderingen til morgendagen.

– Jeg hadde lunsj med ham i dag, så han kan i det minste spise! Han ser veldig bra ut, er i god form, i godt humør, men dette vil ta tid, uten at jeg vet nøyaktig hvor lenge.

– Gir ham tiden han trenger

Møtet med Arsenal er det nest siste før sesongens første landslagspause. Neste helg, også da lørdag kl. 18.30, venter en bortekamp mot Burnley. Første kamp etter oppholdet er mot Newcastle hjemme 14. september.

– Det er ingen dato i hodet mitt, og ingen har fortalt meg noen dato. Det har vi ikke spurt om; vi ønsker bare å gi ham den tiden han trenger. Men det ser bra ut, sier Klopp.

– I begynnelsen gikk han på krykker, noe som er normalt med den skaden han pådro seg. De bruker han ikke lenger, så han går normalt, og han kan trene helt annerledes nå enn for ei uke siden.

– Jeg tror at det vil gå raskt herfra, men hvor raskt vet jeg ikke.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+