TILBAKE:  Brewster jobber fortsatt med å komme tilbake i toppform etter det lange skadeavbrekket. På lørdag spilte han for Liverpool U23.

– Du må huske hvor lenge han var skadet

Neil Critchley mener at man må være tålmodige med Rhian Brewster, og forventer at unggutten snart er tilbake i toppform.

Rhian Brewster startet sommerens sesongoppkjøring på brilliant vis, da han scoret fire mål på de første tre treningskampene, men etter dette var han ikke involvert i flere scoringer i sesongoppkjøringen.

På lørdag fikk unggutten spille 70 minutter for Liverpool U23 i deres ligakamp mot Tottenham. Det endte med 0-4 tap mot London-laget, men Brewster gjorde seg bemerket.

Lyspunkt på en tung dag

Liverpool skapte nemlig flere gode sjanser, men klarte ikke å sette dem i mål. Brewster hadde en avslutning som tvang Tottenhams målvakt til å gjøre en kvalifisert redning i den første omgangen, før han etter hvilen prøvde å spille Elijah Dixon-Bonner fri foran mål, men hans innlegg var ikke presist nok.

Men selv om det ble et tungt tap for Liverpool, forteller trener Neil Critchley at Brewster gjorde det bra.

– Det var virkelig lovede tegn fra ham. Han hadde en stor sjanse i andre omgang, og skulle bare trille den til Elijah Dixon-Bonner, men pasningen var for hard. Når han finner rytmen igjen og spiller flere kamper, så dytter han den bare videre slik at Elijah kan tuppe den inn og vi utligner. Han trenger bare litt tid, sier Crithley ifølge Liverpool Echo.

– Han ser bra ut, er i god fysisk form, og har uten tvil utviklet seg fysisk sett.

TØFF DUELL:  Rhian Brewster går inn tøft i duellen med TJ Eyoma under kampen mot Tottenham U23.

Han tror også at Brewster kan nå et høyt toppnivå denne sesongen.

– Du må tenke på hvor lenge han har var skadet. Rhian trenger bare å spille mange kamper. Han har hatt en god sesongoppkjøring hvor han har holdt seg skadefri og spilt noen minutter for førstelaget og scoret noen mål for dem.

– Han må bare fortsette å spille kamper. Dersom han gjør det er jeg sikker på at han til slutt kommer til å komme tilbake til det nivået han var på før skaden når det gjelder form, koordinasjon, smidighet og hans ballberøringer.

Elliott får ros

Harvey Elliott fikk også spille 70 minutter mot Tottenham, og Liverpool U23s manager forteller at det unge talentet imponerte med noen flotte øyeblikk gjennom kampen.

– Elliott virker gla og han kommer godt overens med noen av guttene allerede. Han hadde noen flotte øyeblikk i første omgang i og rundt feltet. Du kan se at han har et flott blikk for den siste pasningen, og jeg er sikker på at han kommer til å score mål også, sier Critchley.

– Det jeg har sett fra ham så lang har imponert meg.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+