Kan bli ny tredjekeeper:Lonergan har trent med Liverpool igjen

Andrew Lonergan skal ha trent med Liverpool på lørdag, og kan bli hentet inn som klubbens tredjekeeper etter Alisson Beckers skade.

11. aug 2019 kl 14.50 Odd Sindre Tonning

Ifølge The Times og andre britiske medier, så trente Andrew Lonergan med Liverpool på lørdag, etter at Alisson Becker pådro seg en leggskade i kampen mot Norwich.

Lonergan, som også var med klubben på sesongoppkjøringsturnéene til USA og Frankrike, står uten kontrakt, og kan dermed hentes til klubben selv om overgangsvinduet et stengt. Dermed er det forventet at veteranen kommer til å sitte på benken på onsdag når Liverpool og Chelsea møtes i UEFA Super Cup-kampen i Istanbul.

Ett-års kontrakt

Det skal være snakk om å tilby den tidligere Preston og Middlesbrough-spilleren en ett-års kontrakt for å gi laget bedre dekning mellom stengene.

Det er forventet at Alisson kommer til å være ute med skade mellom fire til åtte uker, noe som gjør at Jürgen Klopp står igjen med Adrian som den eneste skadefrie målvakten i troppen.

Caoimhin Kelleher, som var klubbens tredjekeeper forrige sesong, er selv på vei tilbake fra en skade, mens Vitezslav Jaros også har slitt med en skade denne sesongoppkjøringen.

The Times skriver at Liverpool kommer til å ta en avgjørelse på om Lonergan får tilbudt en kontrakt med klubben i løpet av de neste 48 timene, slik at han i så tilfelle kommer til å være klar til møtet med Chelsea på onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]