TILBAKE TIL LIVERPOOL?:  Mye tyder på at Andrew Lonergan returnerer til Liverpool på en ettårs-kontrakt etter at Alisson Becker skadet seg.

Kan bli ny tredjekeeper:Lonergan har trent med Liverpool igjen

Andrew Lonergan skal ha trent med Liverpool på lørdag, og kan bli hentet inn som klubbens tredjekeeper etter Alisson Beckers skade.

Ifølge The Times og andre britiske medier, så trente Andrew Lonergan med Liverpool på lørdag, etter at Alisson Becker pådro seg en leggskade i kampen mot Norwich.

Lonergan, som også var med klubben på sesongoppkjøringsturnéene til USA og Frankrike, står uten kontrakt, og kan dermed hentes til klubben selv om overgangsvinduet et stengt. Dermed er det forventet at veteranen kommer til å sitte på benken på onsdag når Liverpool og Chelsea møtes i UEFA Super Cup-kampen i Istanbul.

Ett-års kontrakt

Det skal være snakk om å tilby den tidligere Preston og Middlesbrough-spilleren en ett-års kontrakt for å gi laget bedre dekning mellom stengene.

Det er forventet at Alisson kommer til å være ute med skade mellom fire til åtte uker, noe som gjør at Jürgen Klopp står igjen med Adrian som den eneste skadefrie målvakten i troppen. 

Caoimhin Kelleher, som var klubbens tredjekeeper forrige sesong, er selv på vei tilbake fra en skade, mens Vitezslav Jaros også har slitt med en skade denne sesongoppkjøringen. 

The Times skriver at Liverpool kommer til å ta en avgjørelse på om Lonergan får tilbudt en kontrakt med klubben i løpet av de neste 48 timene, slik at han i så tilfelle kommer til å være klar til møtet med Chelsea på onsdag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+