TILBAKE TIL LIVERPOOL?:  Mye tyder på at Andrew Lonergan returnerer til Liverpool på en ettårs-kontrakt etter at Alisson Becker skadet seg.

Kan bli ny tredjekeeper:Lonergan har trent med Liverpool igjen

Andrew Lonergan skal ha trent med Liverpool på lørdag, og kan bli hentet inn som klubbens tredjekeeper etter Alisson Beckers skade.

Ifølge The Times og andre britiske medier, så trente Andrew Lonergan med Liverpool på lørdag, etter at Alisson Becker pådro seg en leggskade i kampen mot Norwich.

Lonergan, som også var med klubben på sesongoppkjøringsturnéene til USA og Frankrike, står uten kontrakt, og kan dermed hentes til klubben selv om overgangsvinduet et stengt. Dermed er det forventet at veteranen kommer til å sitte på benken på onsdag når Liverpool og Chelsea møtes i UEFA Super Cup-kampen i Istanbul.

Ett-års kontrakt

Det skal være snakk om å tilby den tidligere Preston og Middlesbrough-spilleren en ett-års kontrakt for å gi laget bedre dekning mellom stengene.

Det er forventet at Alisson kommer til å være ute med skade mellom fire til åtte uker, noe som gjør at Jürgen Klopp står igjen med Adrian som den eneste skadefrie målvakten i troppen. 

Caoimhin Kelleher, som var klubbens tredjekeeper forrige sesong, er selv på vei tilbake fra en skade, mens Vitezslav Jaros også har slitt med en skade denne sesongoppkjøringen. 

The Times skriver at Liverpool kommer til å ta en avgjørelse på om Lonergan får tilbudt en kontrakt med klubben i løpet av de neste 48 timene, slik at han i så tilfelle kommer til å være klar til møtet med Chelsea på onsdag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+