HJEM:  Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever er to av de fem spillerne som har fått reise hjem til Liverpool.

Fem spillere har reist hjem fra Evian

Etter at flere spillere har kommet tilbake fra ferie og skader, har fem unggutter fått reise hjem fra Liverpools treningsleir i Evian.

Liverpools første signering i sommer, Sepp van den Berg er en av spillerne som skal fortsette sin sesongoppkjøring i Liverpool. Det gjør han sammen med Ki-Jana Hoever, som nylig signerte en ny kontrakt med klubben, Yasser Larouci, Adam Lewis og Bobby Duncan. Dette skriver Liverpool Echo.

Var planlagt

Alle fem fikk spilletid i kampen mot Lyon, men etter å ha vært en del av sommerens harde sesongoppkjøring sammen med førstelaget, har kvintetten nå fått lov til å returnere til Liverpool.

Liverpool har manglet flere nøkkelspillere denne sesongoppkjøringen, noe som har gjort at klubbens unggutter har fått mange sjanser til å vise seg frem. Men nå som Mohamed Salah, Alisson Becker og Roberto Firmino er tilbake fra sine ferier, og Naby Keita og Xherdan Shaqiri er tilbake fra skader, har Klopp og hans mannskap kommet frem til at de fem ungguttene skal returnere til Liverpool.

Klopp hadde med seg 29 mann til Evian for treningsleiren i Frankrike, men ifølge Liverpool Echo var det alltid planen å kutte ned på tallet spillere foran møtet med Manchester City i Community Shield på søndag.

Resten av spillerne blir igjen i Evian frem til lørdag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+