Fem spillere har reist hjem fra Evian

Etter at flere spillere har kommet tilbake fra ferie og skader, har fem unggutter fått reise hjem fra Liverpools treningsleir i Evian.

1. aug 2019 kl 19.33 Odd Sindre Tonning

Liverpools første signering i sommer, Sepp van den Berg er en av spillerne som skal fortsette sin sesongoppkjøring i Liverpool. Det gjør han sammen med Ki-Jana Hoever, som nylig signerte en ny kontrakt med klubben, Yasser Larouci, Adam Lewis og Bobby Duncan. Dette skriver Liverpool Echo.

Var planlagt

Alle fem fikk spilletid i kampen mot Lyon, men etter å ha vært en del av sommerens harde sesongoppkjøring sammen med førstelaget, har kvintetten nå fått lov til å returnere til Liverpool.

Liverpool har manglet flere nøkkelspillere denne sesongoppkjøringen, noe som har gjort at klubbens unggutter har fått mange sjanser til å vise seg frem. Men nå som Mohamed Salah, Alisson Becker og Roberto Firmino er tilbake fra sine ferier, og Naby Keita og Xherdan Shaqiri er tilbake fra skader, har Klopp og hans mannskap kommet frem til at de fem ungguttene skal returnere til Liverpool.

Klopp hadde med seg 29 mann til Evian for treningsleiren i Frankrike, men ifølge Liverpool Echo var det alltid planen å kutte ned på tallet spillere foran møtet med Manchester City i Community Shield på søndag.

Resten av spillerne blir igjen i Evian frem til lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]