HJEM:  Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever er to av de fem spillerne som har fått reise hjem til Liverpool.

Fem spillere har reist hjem fra Evian

Etter at flere spillere har kommet tilbake fra ferie og skader, har fem unggutter fått reise hjem fra Liverpools treningsleir i Evian.

Liverpools første signering i sommer, Sepp van den Berg er en av spillerne som skal fortsette sin sesongoppkjøring i Liverpool. Det gjør han sammen med Ki-Jana Hoever, som nylig signerte en ny kontrakt med klubben, Yasser Larouci, Adam Lewis og Bobby Duncan. Dette skriver Liverpool Echo.

Var planlagt

Alle fem fikk spilletid i kampen mot Lyon, men etter å ha vært en del av sommerens harde sesongoppkjøring sammen med førstelaget, har kvintetten nå fått lov til å returnere til Liverpool.

Liverpool har manglet flere nøkkelspillere denne sesongoppkjøringen, noe som har gjort at klubbens unggutter har fått mange sjanser til å vise seg frem. Men nå som Mohamed Salah, Alisson Becker og Roberto Firmino er tilbake fra sine ferier, og Naby Keita og Xherdan Shaqiri er tilbake fra skader, har Klopp og hans mannskap kommet frem til at de fem ungguttene skal returnere til Liverpool.

Klopp hadde med seg 29 mann til Evian for treningsleiren i Frankrike, men ifølge Liverpool Echo var det alltid planen å kutte ned på tallet spillere foran møtet med Manchester City i Community Shield på søndag.

Resten av spillerne blir igjen i Evian frem til lørdag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+