Ingen planer om utlån

Bobby Duncan blir værende i klubben og skal spille med U23-laget.

21. aug 2019 kl 13.23 Marius Rabben

Liverpool avslo nylig en låneforespørsel for 18-åringen fra danske FC Nordsjælland.

Ifølge David Lynch i avisen Evening Standard ble avgjørelsen tatt raskt, for klubben kommer ikke til å sende den talentfulle spissen på lån når det gjenstår knappe to uker av det internasjonale overgangsvinduet.

Planen er at Duncan, som storspilte i debutsesongen og bidro sterkt til at de rødes juniorer vant FA Youth Cup for første gang på tolv år, blir på Merseyside og fortsetter utviklingen i Liverpool-drakt.

Tenåringen fikk trene med Jürgen Klopps mannskap i sommer, og han scoret i sin uoffisielle førstelagsdebut i juli, mot Tranmere. Denne sesongen spiller han kamper med U23-laget mens han støtt og stadig trener med A-laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]