Juniorene maltrakterte Blackburn i ligaåpningen

Liverpool U18 scoret sju ganger på bortebane lørdag.

10. aug 2019 kl 16.22 Marius Rabben

Det unge mannskapet til Barry Lewtas vant overbevisende 7–1 over Blackburn Rovers etter scoringer av Layton Stewart (2), James Balagizi (2), Tom Hill (2) og Jake Cain.

I likhet med førstelaget mot Norwich kom ledermålet tidlig da Stewart utnyttet keeperslurv etter åtte minutter.

2–0 til pause

Klubben opplyser at det var vanskelige værforhold under oppgjøret, men det stoppet på ingen måte de røde talentene, som doblet ti minutter senere.

Hill scoret på returen etter at Matteo Ritaccio, spilt flott frem av Leighton Clarkson, hadde avsluttet alene med keeper.

KNALLSTART:
KNALLSTART:  Barry Lewstas' unge lag imponerte og vant 7–1 i ligapremieren lørdag. Det betyr tabelltopp etter første runde.

I motsatt ende hadde ikke Liverpools sisteskanse, Ben Winterbottom, all verden å gjøre den første halvtimen, men vartet opp med en bra redning mot sine tidligere lagkamerater etter 32 minutter.

Liverpools tomålsledelse sto seg til pause. Hjemmelaget startet bedre i 2. omgang og fikk en redusering etter 52 minutter, men håpet om poeng varte bare i seks minutter da Balagizi, etter forarbeid av Hill, satte inn 3–1.

Dominant i sluttperioden

Ikke lenge etterpå scoret den store angriperen igjen, på pasning fra Cain.

Servitøren la selv på til 5–1 etter en periode med rødt ballinnehav, før Stewart scoret sitt andre for dagen to minutter senere med en lekker lobb over keeper.

Prikken over i-en kom fra Hill like før slutt, og med seks plussmål hopper Liverpool rett opp på tabelltoppen i Nord-divisjonen av Premier League U18.

Liverpool U18 mot Blackburn (7–1): Winterbottom, Quansah (Wilson 85), Savage, Koumetio, Norris, Clarkson, Hill, Cain, Stewart, Ritaccio (Corness 85), Balagizi (Beck 75).