Kanté usikker til møtet med Liverpool

N’Golo Kanté skal ha plukket opp en ny skade mot Manchester United, og er usikker til Super Cupen på onsdag, mens Rudiger og Willian er tilbake på benken.

13. aug 2019 kl 17.39 Odd Sindre Tonning

Frank Lampard har holdt sin pressekonferanse før kampen mot Liverpool på onsdag, og kom der med skadeoppdateringer for UEFA Super Cup-finalen. Blant spillerne han snakket om var N'Golo Kanté, som startet oppgjøret mot Manchester United på benken.

– N’Golo Kanté startet på benken fordi han hadde en skade, og har gått glipp av hele sesongoppkjøringen, så han var ikke klar for å starte, sa Lampard, etter at franskmannen kom inn rundt 20 minutter før slutt i 4-0 tapet mot Manchester United.

Og på disse 20 minuttene skal midtbanespilleren ha klart å få seg en ny smell.

– Jeg er klar over hvor viktig han er for oss. Han fikk seg en ny liten skade mot Manchester United, så vi kommer til å undersøke det nærmere og ta en avgjørelse i løpet av kvelden, sier Lampard.

To nærmer seg retur

Men der Chelsea-fansen kanskje blir bekymret over meldingen om Kanté, kom Lampard også med mer oppløftende nytt på sin pressekonferanse. To av spillerne som gikk glipp av åpningskampen i Premier League, kommer til å få en plass på benken i Istanbul.

– Willian og Rüdiger er begge med oss, men de er på ulike stadier av rehabiliteringen. Willian er ikke langt unna å være frisk, han er kvitt skaden, men det er vanskelig å la han starte i en så intens kamp som dette. Han kommer til å jobbe gjennom uken med å komme i bedre form, og vil starte på benken mot Liverpool.

– Det er en lignende situasjon med Rüdiger, men vi føler det er viktig å ta dem med oss hit fordi de var en stor del av vår suksess forrige sesong.

I Premier League-åpningen var det Andreas Christensen og Kurt Zouma som utgjorde Chelseas stopperpar, og de kommer nok til å gjøre det igjen, mens Antonio Rüdiger er tilbake på benken i det Lampard forventer kommer til å bli en tøff kamp.

– Å møte et kvalitetslag som Liverpool i en finale er så intenst som en finale kan bli. Det kommer til å bli tøft, men vi kan ikke komme med noen unnskyldninger for oss selv. Vi må være klare.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]