Klopp forklarer laguttaket mot Southampton

Satte ut tre av spillerne som spilte 120 minutter i Istanbul.

17. aug 2019 kl 15.31 Arild Skjæveland

Det er flere overraskelser i lagoppstillingen til bortekampen mot Southampton. Heldigvis ble Adrian spilleklar, etter ankelskaden han har slitt med siden onsdag.

– Det er jeg veldig glad for, sier Klopp.

– Vi testet det i morges. I går var han allerede bedre, men det var fortsatt en hevelse. Nå er det bra, så det var åpenbart ikke så alvorlig, sier han videre i et intervju med Liverpoolfc.com.

– I starten så det fryktelig ut, da vi kom ut av flyet på onsdag. Det var vanskelig, men nå er han her, og det bør gå bra, sier han.

Lonergan på benken

Veteranen Andy Lonergan sitter på benken også på sørkysten.

– Og Caoimhin Kelleher er her også. Vi liker Andy og alt er bra, men vi ønsker å få frem unggutten også. Caoimhin er også klar, sier han.

– Forhåpentligvis trenger vi ikke å ta en avgjørelse på hvem som skal komme inn fra benken, for Andy kan spille og prestere på det høyeste nivået, og det er det jeg tenker på - men jeg stoler på den som kommer først.

Tre endringer på laget

Joe Gomez, Jordan Henderson og Fabinho spilte 120 minutter på onsdag, og er plassert på benken. Inn kommer Trent Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum og Roberto Firmino. Alex Oxlade-Chamberlain spilte en omgang på onsdag i angrepet. Nå skal han spille på midtbanen.

– Vi måtte tenke litt på onsdag kveld, men vi gjorde det tidlig. Det var da vi bestemte det - de to midtbanespillerne som jobbet mest på onsdag er ute av laget. Vi har alternativer, så la oss gjøre det. Det er et vi har gjort. Det er grunnen til at vi har gjort endringene, og det er det.

Startoppstillingen på St. Mary’s: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Benk: Lonergan, Fabinho, Gomez, Henderson, Lallana, Shaqiri og Origi.

Kampen har avspark kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]