TRE BYTTER:  Jürgen Klopp gjør tre endringer på laget.

Klopp forklarer laguttaket mot Southampton

Satte ut tre av spillerne som spilte 120 minutter i Istanbul.

Det er flere overraskelser i lagoppstillingen til bortekampen mot Southampton. Heldigvis ble Adrian spilleklar, etter ankelskaden han har slitt med siden onsdag.

– Det er jeg veldig glad for, sier Klopp.

– Vi testet det i morges. I går var han allerede bedre, men det var fortsatt en hevelse. Nå er det bra, så det var åpenbart ikke så alvorlig, sier han videre i et intervju med Liverpoolfc.com.

– I starten så det fryktelig ut, da vi kom ut av flyet på onsdag. Det var vanskelig, men nå er han her, og det bør gå bra, sier han.

Lonergan på benken

Veteranen Andy Lonergan sitter på benken også på sørkysten.

– Og Caoimhin Kelleher er her også. Vi liker Andy og alt er bra, men vi ønsker å få frem unggutten også. Caoimhin er også klar, sier han.

– Forhåpentligvis trenger vi ikke å ta en avgjørelse på hvem som skal komme inn fra benken, for Andy kan spille og prestere på det høyeste nivået, og det er det jeg tenker på - men jeg stoler på den som kommer først.

Tre endringer på laget

Joe Gomez, Jordan Henderson og Fabinho spilte 120 minutter på onsdag, og er plassert på benken. Inn kommer Trent Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum og Roberto Firmino. Alex Oxlade-Chamberlain spilte en omgang på onsdag i angrepet. Nå skal han spille på midtbanen.

– Vi måtte tenke litt på onsdag kveld, men vi gjorde det tidlig. Det var da vi bestemte det - de to midtbanespillerne som jobbet mest på onsdag er ute av laget. Vi har alternativer, så la oss gjøre det. Det er et vi har gjort. Det er grunnen til at vi har gjort endringene, og det er det.

Startoppstillingen på St. Mary’s: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Benk: Lonergan, Fabinho, Gomez, Henderson, Lallana, Shaqiri og Origi.

Kampen har avspark kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+