Liverpool skal ha avvist mulighet for å låne Ryan Kent

På Anfield fastholdes det at rutinerte spillere som Kent og Lovren kun er aktuelle for salg.

21. aug 2019 kl 17.30 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo er antydninger fra Skottland om at Rangers likevel tror de kan sikre seg Ryan Kent på utlån grunnløse. Daily Record meldte at en tilleggs klausul som medførte permanent overgang etter låneperioden skulle gi håp om at Liverpool ga etter på forsøket til Steven Gerrard om å få den hurtige vingen på lån også kommende sesong.

Fem utlån

Jürgen Klopp har imidlertid tidligere sagt at det nå er slutt på låneoverganger for Ryan Kent. Etter hele fem tidligere utlån ønsker Liverpool å cashe inn for en spiller som er blitt 22 år gammel.

Klubbene Ryan tidligere har besøkt er Coventry, Barnsley, Freiburg, Bristol City og Rangers.

Nå er allerede Marko Grüjic (23) og Harry Wilson (22) allerede i gang med en ny utlånssesong, men de virker ikke å være ute av fremtidsplanene til Jürgen Klopp, slik det unektelig ser ut for Ryan Kent.

Prislapp på £12M

Liverpool skal ha satt en prislapp på om lag £12M for Ryan Kent. Hvis det ikke innfris vil den kvikke kantspilleren måtte forvente å tilbringe de neste månedene med spill for Liverpool U23.

Forsøket fra Roma på å omgjøre et mulig kjøp til utlån for Dejan Lovren ble også avvist på Anfield. Liverpool ser for seg en permanent overgang på om lag £15M dersom man skal la den rutinerte stopperen gå.

Overgangsvinduet i Skottland avsluttes ved midnatt, mandag 2. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]