Liverpool vurderer å hente Vorm

Med Alisson ute med skade ser Liverpool på muligheten for å hente en backup for Adrian – det kan være dårlig nytt med tanke på alvorligheten av skaden.

19. aug 2019 kl 18.17 Hans Christian Boge-Fredriksen

Liverpools soleklare førstevalg mellom stengene måtte ut med skade etter en drøy halvtime i serieåpningen mot Norwich. Dermed har andrekeeper Adrian fått muligheten i Liverpool-buret, men bak han er det relativt tynt bemannet.

Keepertrener John Achterberg innrømmer at en mulig overgang for klubbløse Michel Vorm vurderes.

– En god tredjekeeper i en toppklubb er ikke en overflødig luksus, jeg har alltid sagt det, sier Achterberg til den nederlandske avisen NOS.

– Michel Vorms ankomst har blitt diskutert.

Vorm har spilt 102 kamper for Swansea og Tottenham i Premier League siden debuten i 2011. Hans foreløpige siste ligakamp kom i 2-1-tapet mot Liverpool på Wembley forrige sesong.

Det at Liverpool vurderer å hente inn nok en keeper kan bety at alvorligheten av skaden til Alisson er mer alvorlig enn man trodde. Klubben har ikke kommet med noe konkret lengde på brasilianerens skade, men har uttalt at det dreier seg om noen uker.

Er fornøyd med dekningen

Etter Alissons skade har Liverpool signert Andy Lonergan på permanent basis etter at han deltok på pre-season i sommer. I UEFA Super Cup-finalen satt både 35-åringen og 20 år gamle Caoimhin Kelleher på benken.

– Lonergan har mer enn 250 kamper på Championship-nivå, det skal ikke undervurderes, sier Achterberg om keeperen som også satt på benken mot Southampton i helgen.

– Og det er ikke uten grunn at Kelleher er Irlands U21-keeper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]