TIL LIVERPOOL?  Michel Vorm er en mulig backup for Adrian.

Liverpool vurderer å hente Vorm

Med Alisson ute med skade ser Liverpool på muligheten for å hente en backup for Adrian – det kan være dårlig nytt med tanke på alvorligheten av skaden.

Liverpools soleklare førstevalg mellom stengene måtte ut med skade etter en drøy halvtime i serieåpningen mot Norwich. Dermed har andrekeeper Adrian fått muligheten i Liverpool-buret, men bak han er det relativt tynt bemannet.

Keepertrener John Achterberg innrømmer at en mulig overgang for klubbløse Michel Vorm vurderes.

– En god tredjekeeper i en toppklubb er ikke en overflødig luksus, jeg har alltid sagt det, sier Achterberg til den nederlandske avisen NOS.

– Michel Vorms ankomst har blitt diskutert.

Vorm har spilt 102 kamper for Swansea og Tottenham i Premier League siden debuten i 2011. Hans foreløpige siste ligakamp kom i 2-1-tapet mot Liverpool på Wembley forrige sesong.

Det at Liverpool vurderer å hente inn nok en keeper kan bety at alvorligheten av skaden til Alisson er mer alvorlig enn man trodde. Klubben har ikke kommet med noe konkret lengde på brasilianerens skade, men har uttalt at det dreier seg om noen uker.

Er fornøyd med dekningen

Etter Alissons skade har Liverpool signert Andy Lonergan på permanent basis etter at han deltok på pre-season i sommer. I UEFA Super Cup-finalen satt både 35-åringen og 20 år gamle Caoimhin Kelleher på benken.

– Lonergan har mer enn 250 kamper på Championship-nivå, det skal ikke undervurderes, sier Achterberg om keeperen som også satt på benken mot Southampton i helgen.

– Og det er ikke uten grunn at Kelleher er Irlands U21-keeper.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+