Lot seg imponere av Norwich

– De har vunnet min respekt, sier Jürgen Klopp.

10. aug 2019 kl 00.01 Marius Rabben

Gjestene på Anfield i Premier League-åpningen var før kampen tydelige på at de ville spille på sin måte og ikke legge seg bakpå for å tenke defensivt, og de holdt sine ord.

Selv om Liverpool dominerte foran mål og ledet med fire allerede før pause, skapte Norwich en rekke store sjanser, spilte leken, offensiv fotball og fikk med seg et trøstemål.

Gode i en time

Jürgen Klopp, som betegner seg som fornøyd med de rødes prestasjon, forklarer hvordan han så kampen fra sidelinja.

– I 60 minutter så vi veldig skarpe ut. Det er akkurat slik vi ønsker.

– Og så må vi kontrollere kampen litt mer enn vi gjorde, påpeker Klopp.

At kanaritrøyene beholdt frekkheten i spillet sitt, fortsatte å spille flott kombinasjonsfotball fremover og ikke lot seg påvirke av baklengsmålene, er noe som imponerer Liverpools manager.

– Aldri i reell fare

– De har vunnet min respekt. De fortsatte å være «cheeky», de brydde seg ikke om resultatet, de bare nøt fotball sin, sier han.

– Vi hadde ikke ballen lenge nok i den perioden, legger Klopp til.

– I begynnelsen av 2. omgang kunne vi muligens scoret det femte og sjette, men vi gjorde ikke det. Så scoret de målet sitt, og vi var aldri i en reell fare, men vi måtte jobbe mye for å holde resultatet ved like.

– Alt sammen var bra bortsett fra Alisson-situasjonen, som bare var galskap. Han så bak seg for å se om noe hadde truffet ham, fordi det var sånn det føltes. Og det er ikke et positivt tegn, for å være ærlig, forklarer Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]