KONTRAKTSFORLENGELSE:  Alex Oxlade-Chamberlain har signert en ny kontrakt med Liverpool FC.

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

Alex Oxlade-Chamberlain skrev torsdag under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2023, ifølge engelsk presse.

– Jeg er veldig, veldig begeistret, sier Ox til klubbens nettside.

Ett år til

– Dette har ligget i kortene en stund, så det er godt å endelig få det unnagjort og forlenge perioden min her, noe som jeg ser ordentlig frem til.

Kontrakten betyr en forlengelse på ett år fra den forrige avtalen – omtrent like lenge som han var ute med skade etter Champions League-semifinalen i april 2018.

– Det føles ut som jeg gikk glipp av et år, noe jeg åpenbart gjorde, så det er veldig godt å kunne skrive under. Dette er noe jeg ser på som en mulighet til å få det året tilbake og ta igjen den tapte tiden – og forhåpentligvis prestere bra og gjøre opp for å ikke ha vært med i fjor.

Oxlade-Chamberlain, som tok over draktnummer 15 i sommer etter Daniel Sturridges avskjed, har spilt 47 kamper og scoret 5 mål for klubben siden overgangen fra Arsenal i 2017.

Endelig tilbake for fullt

Etter langtidsskaden spilte den anvendelige midtbanespilleren i kun to kamper mot slutten av forrige sesong. Da Liverpool vant i Southampton forrige helg, startet han sin første Premier League-kamp på 16 måneder.

– Jeg kan love supporterne at jeg vil gi absolutt alt for dem fremover nå. Det kommer kanskje perioder hvor jeg har dårlige kamper, bra kamper og øyeblikk som ikke er så gode, men jeg jobber alltid gjennom slike perioder og gjør alt for å rette på det og pushe dette laget fremover.

– Jeg håper at jeg kan gjøre spesielle ting som jeg gjorde før jeg ble skadet, og mest av alt være en del av denne spillergruppa på veien mot å vinne flere ting. Jeg er veldig spent på hva fremtiden bringer for oss alle.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+