KONTRAKTSFORLENGELSE:  Alex Oxlade-Chamberlain har signert en ny kontrakt med Liverpool FC.

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

Alex Oxlade-Chamberlain skrev torsdag under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2023, ifølge engelsk presse.

– Jeg er veldig, veldig begeistret, sier Ox til klubbens nettside.

Ett år til

– Dette har ligget i kortene en stund, så det er godt å endelig få det unnagjort og forlenge perioden min her, noe som jeg ser ordentlig frem til.

Kontrakten betyr en forlengelse på ett år fra den forrige avtalen – omtrent like lenge som han var ute med skade etter Champions League-semifinalen i april 2018.

– Det føles ut som jeg gikk glipp av et år, noe jeg åpenbart gjorde, så det er veldig godt å kunne skrive under. Dette er noe jeg ser på som en mulighet til å få det året tilbake og ta igjen den tapte tiden – og forhåpentligvis prestere bra og gjøre opp for å ikke ha vært med i fjor.

Oxlade-Chamberlain, som tok over draktnummer 15 i sommer etter Daniel Sturridges avskjed, har spilt 47 kamper og scoret 5 mål for klubben siden overgangen fra Arsenal i 2017.

Endelig tilbake for fullt

Etter langtidsskaden spilte den anvendelige midtbanespilleren i kun to kamper mot slutten av forrige sesong. Da Liverpool vant i Southampton forrige helg, startet han sin første Premier League-kamp på 16 måneder.

– Jeg kan love supporterne at jeg vil gi absolutt alt for dem fremover nå. Det kommer kanskje perioder hvor jeg har dårlige kamper, bra kamper og øyeblikk som ikke er så gode, men jeg jobber alltid gjennom slike perioder og gjør alt for å rette på det og pushe dette laget fremover.

– Jeg håper at jeg kan gjøre spesielle ting som jeg gjorde før jeg ble skadet, og mest av alt være en del av denne spillergruppa på veien mot å vinne flere ting. Jeg er veldig spent på hva fremtiden bringer for oss alle.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+