HOLDT PRESSEKONFERANSE:  Carlo Ancelotti har holdt sin pressekonferanse før Liverpool gjester Stadio San Paolo tirsdag kveld.

– Årets Liverpool er bedre enn fjorårets, men det er også vi

Carlo Ancelotti har hatt sin pressekonferanse, og mener laget hans må spille den perfekte kamp.

Tirsdag kveld starter Champions League igjen, og Liverpool skal tilbake til Stadio San Paolo for første gruppespillkamp.

Jürgen Klopp skal møte pressen kl. 19.30 norsk tid. Carlo Ancelotti har allerede holdt sin pressekonferanse tidligere i dag.

– Liverpool har vokst, fordi fjoråret ga dem så mye bevissthet. Samtidig har vi også vokst, fordi vi har hentet inn mer kvalitet til stallen. Det vil bli en jevnspilt kamp, og vi møter det beste laget i Europa. Vi håper på det samme resultatet som forrige sesong, sier den rutinerte manageren ifølge Football Italia.

– Når det kommer til formasjonen vår, kan vi ikke gå for mye bort fra vår identitet og våre ideer. Vi må hente inspirasjon fra de gode tingene vi har gjort, og problemene vi har møtt. Vi forsvarte oss veldig bra mot dem forrige sesong, og det defensive aspektet er veldig viktig i slike kamper, sier han.

– Jeg forventer et lag som er kapabel til å forsvare seg når nødvendig, angripe når muligheten byr seg, og holde på ballen når vi trenger det. Vi må spille den perfekte kamp.

Opp- og nedturer mot Liverpool

Ancelotti var AC Milans manager da Liverpool vant Champions League i 2005. Han var også Milans manager to år senere, da italienerne vant i Athen.

– Min største skuffelse og mine største oppturer er linket til Liverpool. Jeg har tapt to finaler mot dem. Én som spiller med Roma, og en som trener med Milan. Jeg vant én. De er et lag som jeg har følelser knyttet mot. Det er alltid en unik følelse å spille på Anfield med atmosfæren som skapes.

– De er blant favorittene til å vinne Premier League-tittelen, fordi de er et strålende lag.

– Atmosfæren på San Paolo har en stor effekt, på samme måte som Anfield. Det var en veldig positiv atmosfære mot Sampdoria. Liverpool spiller annerledes på bortebane enn hjemme, men de er mer solide og forsiktige på bortebane, sier han.

Napoli - Liverpool spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+