Avstanden er fem poeng igjen

Sliteseier også for Manchester City.

28. sep 2019 kl 20.28 Arild Skjæveland

Liverpool-supportere kunne lene seg tilbake og se Everton ta imot Manchester City lørdag kveld, med det som før kampen var en luke på åtte poeng.

Gabriel Jesus headet inn et glimrende Kevin De Bruyne-innlegg etter 24 minutter, og gjorde at de fleste mistet troen på at Liverpool kom til å øke sin ledelse i dag. Men Everton slo tilbake, og Dominic Calvert-Lewin stupheadet inn en flott Seamus Coleman-chip ti minutter før pause.

Etter dette var Everton fullt på høyde med City, og hadde noen gode muligheter. Dessverre var det Riyad Mahrez og City som skulle ta ledelsen, da den tidligere Leicester-spilleren satte inn et frispark med 20 minutter igjen. Det var i keeperhjørnet, og er absolutt en avslutning Jordan Pickford burde tatt.

Everton skapte enda et par gode sjanser, men Raheem Sterling ble kampens siste målscorer da han satte inn 3-1 fem minutter før tid.

Fem poeng igjen

Med det resultatet på Goodison Park, er avstanden fra Liverpool til Manchester City fortsatt fem poeng.

De helrøde har tatt 21 av 21 mulige poeng så langt, mens City nå har tatt 16. West Ham følger på tredjeplass med 12 poeng, mens Tottenham vant mot Southampton, og har 11 - det samme som fem andre lag.

Liverpools tre neste ligakamper er hjemme mot Leicester, borte mot Manchester United og hjemme mot Tottenham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]