– Dersom du spør hvem som bør bli min etterfølger, vil jeg si Stevie

Jürgen Klopp tror Steven Gerrard kan bli hans etterfølger i Liverpool den dagen han er ferdig.

24. sep 2019 kl 10.26 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool FC til sommeren 2022. Så langt har han ikke vært interessert i å gå inn i kontraktsforhandlinger, selv om LFC gjerne vil gi ham en lenger kontrakt.

Mandag kveld ble han kåret til verdens beste manager på FIFAs prisutdeling.

I et eksklusivt intervju i siste utgave av FourFourTwo snakker tyskeren om hvem som kan komme etter ham.

– Kenny og og Stevie har begge vært en stor støtte for meg fra dag én. Posisjonen min som manager har ingenting å gjøre med folkene rundt meg. Dersom Liverpool sparker meg i morgen, vil kanskje Kenny være førstevalget til å erstatte meg, eller de kan hente Stevie ned fra Glasgow, sier han.

Det er komikeren John Bishop fra Liverpool som har gjort intervjuet.

– Dersom du spør meg om hvem som bør være min etterfølger, så vil jeg si Stevie. Jeg hjelper ham når jeg kan, sier Klopp.

– Dersom noen får jobben din, så handler det ikke om dem. Det handler om at du ikke er god nok.

Steven Gerrards Rangers ligger på andreplass i skotsk Premier League, tre poeng bak Celtic som har full pott etter seks serierunder.

Familien mener han er for åpen

I intervjuet snakker Klopp om hvordan han er som person. Familien mener at han kan være litt for åpen i blant.

- Jeg er gammel nok til å vite at jeg gir alt i denne jobben. Jeg er ikke et geni, jeg er ikke perfekt, men jeg gir klubben 100 prosent. Dersom det er nok, er det flott. Om ikke, så er det bare et problem med situasjonen.

– Jeg er ikke sjalu, jeg er ikke skeptisk - jeg er helt åpen. Dersom du ønsker min hjelp, så skal du få det. Familien min mener at jeg er litt for rask med å åpne opp, men jeg synes det er bortkastet tid å gjøre det på en annen måte. Jeg elsker livet, elsker jobben min, og liker folk flest. Slik er det, sier han.

Siste utgave av FourFourTwo er tilgjengelig digitalt 27. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]