- Det er lett å beholde konsentrasjonen

Liverpools kaptein Jordan Henderson er fokusert foran hard test mot Chelsea på Stamford Bridge.

21. sep 2019 kl 21.13 Torbjørn Flatin

De røde fra Anfield har vunnet sine 14 siste ligakamper, hvis en inkluderer avslutningen av forrige sesong samt de fem strake trepoengerne som Liverpool har startet 2019/20.

15 poeng etter fem kamper betød fem poengs ledelse på Manchester City, men 8-0 av de lyseblå mot Watford ga lyd om at de er på jakt og på skuddhold.

På søndag kveld får Liverpools sin kanskje største prøve så langt denne ligasesongen, med en bortekamp mot Chelsea.

Jürgen Klopp er ventet å stille med toppet lag, og som trolig inkluderer Henderson selv om indreløperne på midtbanen er der hvor manageren har hatt en tendens til å rullere litt. Det vil være fem dager siden nederlaget i Napoli, og det mannskapet bør være fit for fight igjen.

Neste kamp viktigst

- Det er klart vi ønsker å vinne ligaen og i det hele tatt vinne så mange trofeer som vi kan, sier Jordan Henderson til Sky Sport. - Det er ingen grunn til at vi ikke skal ønske det med det laget og den manageren som vi har.

- Det er imidlertid ikke vårt fokus, det er å ta en kamp om gangen.

- Det er lett å beholde konsentrasjonen på grunn av alle som er rundt oss og vår manager.

Vil bli bedre

- Manager er dyktig til å få med alle detaljer på treningene. Hvis det er noe han ikke liker, da tar han det opp umiddelbart.

- Guttene ønsker hele tiden å bli bedre og de trener hardt for å få suksess. Vi vet at det alltid er mulig å bli enda bedre.

- Det at manageren hele tiden er over oss gjør det lett å være fokusert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]