IMPONERT:  Ashley Barnes var imponert over Liverpool etter lørdagens kamp.

– Det skal mye til for å stoppe dette Liverpool-laget

Burnleys toppscorer mener Liverpool er bedre nå enn da lagene møttes i mars.

Liverpool har nå vunnet 13 Premier League-kamper på rad. Den første seieren i den rekken kom 10. mars, da de helrøde slo Burnley 4-2 på Anfield. Lørdag kveld ble det en ny seier mot Sean Dyche sine menn. Denne gang med 3-0 i målprotokollen.

Burnleys toppscorer Ashley Barnes kom ikke til noen sjanser mot LFC. Han mener at Jürgen Klopp sitt lag er bedre nå enn de var i mars.

– De er et bedre lag nå enn da vi møtte dem i starten av denne seiersrekken, men det er vi også, selv om resultatet ikke gjenspeiler det, sier 29-åringen ifølge Liverpool Echo

– Vi ga bort målene for lett. Deres første var uflaks, og det andre kom fra en feil. Det tredje kom da vi presset for å få noe fra kampen og var i ubalanse. Det var en tøff ettermiddag for oss, sier han.

Mye til for å stoppes

Barnes gir de helrøde skryt, og mener at laget blir bedre og bedre.

– Vi hadde noen sjanser, og de må du ta mot topplagene, ellers straffer de deg. Du må gi dem skryt for hvor kliniske de var for det andre- og tredje målet. Det er slikt Liverpool kan gjøre mot deg. De straffer lag fordi de er så raske på kontringer, og så gode når de ser en mulighet til å score, sier Barnes.

– Du kan se kvaliteten deres over hele banen, og de er blir bedre og bedre. Det skal mye til for å stoppe dem, sier han.

Liverpool neste kamp er hjemme mot Newcastle, men det er ikke før lørdag 14. september. Nå er spillerne på landslagsoppdrag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+