– Det skal mye til for å stoppe dette Liverpool-laget

Burnleys toppscorer mener Liverpool er bedre nå enn da lagene møttes i mars.

2. sep 2019 kl 10.09 Arild Skjæveland

Liverpool har nå vunnet 13 Premier League-kamper på rad. Den første seieren i den rekken kom 10. mars, da de helrøde slo Burnley 4-2 på Anfield. Lørdag kveld ble det en ny seier mot Sean Dyche sine menn. Denne gang med 3-0 i målprotokollen.

Burnleys toppscorer Ashley Barnes kom ikke til noen sjanser mot LFC. Han mener at Jürgen Klopp sitt lag er bedre nå enn de var i mars.

– De er et bedre lag nå enn da vi møtte dem i starten av denne seiersrekken, men det er vi også, selv om resultatet ikke gjenspeiler det, sier 29-åringen ifølge Liverpool Echo.

– Vi ga bort målene for lett. Deres første var uflaks, og det andre kom fra en feil. Det tredje kom da vi presset for å få noe fra kampen og var i ubalanse. Det var en tøff ettermiddag for oss, sier han.

Mye til for å stoppes

Barnes gir de helrøde skryt, og mener at laget blir bedre og bedre.

– Vi hadde noen sjanser, og de må du ta mot topplagene, ellers straffer de deg. Du må gi dem skryt for hvor kliniske de var for det andre- og tredje målet. Det er slikt Liverpool kan gjøre mot deg. De straffer lag fordi de er så raske på kontringer, og så gode når de ser en mulighet til å score, sier Barnes.

– Du kan se kvaliteten deres over hele banen, og de er blir bedre og bedre. Det skal mye til for å stoppe dem, sier han.

Liverpool neste kamp er hjemme mot Newcastle, men det er ikke før lørdag 14. september. Nå er spillerne på landslagsoppdrag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]