Fulham krever £7 millioner for Harvey Elliott

Unggutten imponerte stort i debuten onsdag kveld.

26. sep 2019 kl 10.28 Arild Skjæveland

Harvey Elliott ble i mai den yngste spilleren som har spilt i Premier League, da han spilte for London-klubben mot Wolverhampton 16 år og 30 dager gammel.

I sommer hentet Liverpool 16-åringen fra Fulham, etter at han takket nei til en ny kontrakt på Craven Cottage. Liverpool og Fulham klarte ikke å komme til enighet om en passende kompensasjon.

Det er et tribunal som skal fastsette hvor mye Liverpool skal betale for spilleren. Nå rapporterer Paul Joyce i The Times at Fulham krever ca 7 millioner pund i kompensasjon. Professional Football Compensation Committee (PFCC) skal bestemme hva summen til slutt blir. Tidligere har det blitt rapportert at de vil ha i overkant av 10 millioner pund.

To stolpetreff

Elliott var veldig nær scoring i sin debut, med to stolpetreff. Han imponerte også stort i banespillet, og ble på liverpool.no kåret til banens beste spiller.

16 år og 174 dager gammel er han klubbens nest yngste spiller i historien, og den yngste som har startet en kamp, ifølge Sky Sports.

Han var veldig nær å få en målgivende da han slo et praktfullt innlegg som James Milner headet til side for mål. Elliott er født i april 2003 - mer enn fire måneder etter at nettopp Milner fikk sin proffdebut som spiller for Leeds.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]