Gracia ble den første Premier League-manageren som måtte gå

Liverpool skal møte «the Hornets» i desember. Ny manager er allerede på plass.

7. sep 2019 kl 18.48 Arild Skjæveland

Etter en svak sesongstart med ett poeng på fire kamper, har Watford bestemt seg for å sparke Javi Gracia. Det melder klubben i en pressemelding lørdag kveld.

Gracia har vært manager på Vicarage Road siden de sparket Marco Silva i januar 2018. Etter ett år, sju måneder er det slutt.

49-åringen fra Spania tok laget til 14. plass etter sitt første halvår i klubben, før det ble en 11. plass og FA cupfinale forrige sesong.

Møte i desember

Liverpool har fått veldig gode resultater mot Gracias lag. På tre kamper har det blitt to 5-0 seire på Anfield, og en 3-0 seier på Vicarage Road.

Det første møtet med Watford denne sesongen kommer på Anfield lørdag 14. desember, like før de helrøde skal til VM for klubblag i Qatar.

Watford har sparket fire managere siden Jürgen Klopp ble ansatt på Anfield i oktober 2015.

Quique Sanchez Flores er tilbake

Watford har nå bekreftet at de henter Quique Sanchez Flores tilbake. Han har vært arbeidsledig etter å ha forlatt Shanghai Shenhua i sommer, og ledet Watford i 2015/16-sesongen.

Han påførte Liverpool et 3-0 tap på Vicarage Road like før jul i 2015, og tapte så 2-0 på Anfield i mai samme sesongen. Med Atletico Madrid slo han ut de helrøde i semifinalen av Europa League i 2010.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]