VILLE BORT:  Dejan Lovren innrømmer at han ønsket seg bort i sommer.

Innrømmer at han ønsket overgang i sommer

Men Dejan Lovren er lettet over at overgangsvinduet nå er stengt.

Dejan Lovren er for tiden fjerdevalg på stopperplass i Liverpool, og har i sommer vært linket bort fra Anfield.

Bayer Leverkusen, Juventus og Roma har vært ute etter kroaten, og nærmest var Roma som var i forhandlinger med Liverpool. De ble brutt da den italienske hovedstadsklubben ønsket 30-åringen på lån. LFC var kun interessert i salg, og hadde satt en prislapp på 15 millioner pund på spilleren.

Nå snakker han ut om sommeren og overgangsvinduet med avisen Sportske Novosti i hjemlandet.

– Jeg er lettet over overgangsvinduet er stengt. Jeg ble lei av å lese og høre hver dag om at jeg skulle dra eller bli i Liverpool. Alle skrev «Dejan her, Dejan der», og jeg visste ingenting. Det plaget meg, sier han. Det er Neil Jones i Goal.com som har oversatt sitatene fra den kroatiske avisen.

Ønsket overgang

30-åringen innrømmer at han vurderte å skifte klubb i sommer.

– Ja, jeg vurderte å dra. Jeg vet at jeg ga mitt beste for Liverpool og vant Champions League. Jeg er ikke en slik spiller som ønsker å sitte på benken og tjene penger. Noen rundt meg ga meg råd som «hvorfor bry deg, du er i en storklubb, hold kjeft og ta pengene», men jeg trives ikke på benken, sier han.

– Jeg jeg meg veldig fornøyd, for hele tiden har jeg følt at LFC har stått ved meg, og det respekterer jeg høyt. Klopp sa til meg: «Hør, kompis, du er en spiller i toppklasse, og jeg vil ikke la deg gå på lån. Vi trenger deg». Jeg ønsket å dra, men det skjedde ikke. Jeg ble fortalt at Liverpool trengte meg, og det aksepterer jeg, sier han.

– I forrige uke snakket jeg med Klopp igjen, og han sa at han forsto meg, og skjønte at jeg ikke er fornøyd, men sa også «nå er det ferdig, og jeg ønsker at du skal nullstille deg. Jeg ser på deg som viktig». Jeg er i min beste alder, i god form, mentalt klar, og du kan ikke kjøpe rutine.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+